Bahçeli: Saray almış ipleri Davutoğlu konu mankeni

Bahçeli: Saray almış ipleri Davutoğlu konu mankeni
15 Aralık 2015 11:25

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Başkanlığı havada karada dillendiriyorsun da Türkiye’nin güvenliği için niçin gerekli adımları atmıyorsun? Sarayın parmak sallamasına terbiyeli çocuk gibi uyuyor çıtını bile çıkaramıyorsun! Saray almış ipleri Davutoğlu konu mankeni. Davutoğlu hala Dışişleri Bakanı gibi davranıyor” dedi.

 

 

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:

 

– Uzunca bir süredir durgunluk ve bocalama sürecinden geçsek de mayamız sağlam ve geçmişimiz şan ve zaferle doludur.

 

– Nobel Kimya Ödülü alan sayın Sancar bizim dünyamızı aydınlatmıştır. Sayın Sancar, inanmış bir yürek, kökünü ve geçmişini unutmamış bir vatan kahramanıdır. Hepsinden öncesi Türklüğüyle iftihar eden birinin nelerin üstesinden geldiğini göstermiştir. Kendisini milletimiz ve partimiz adına teşekkür ediyorum

 

– AKP’liler 1 Kasım’dan sonra şehitlerin gelmeyeceğini ve her şeyin düzeleceğini söylemişti. Şu vereceğim rakamlara dikkat edin. Suruç’taki canlı bombalı saldırı sonrası 218 aile yanmış yıkılmıştır. ankaralı polis memuru Haydar Çetin’in oğlu Eymen’in sözleri bizi derinden sarsmıştır. Babasının tabutuna bakmış ve ciğerleri dağlamıştır. Keşke son bir kez görseydim anne. Babam cennete mi gidecek? Anne sen gitme ne olur?

 

– 6 yaşındaki çocuğa bunu yaşatmaya kimin ne hakkı var? Eymen’i izleyen Erdoğan ve Davtuoğlu ne hissetmektedir.

 

– 1 Kasım’dan sonra şehit gelmeyecek diyen soytarılar nereye gitmiştir?

 

– Oğlunun açtığı 5 restoranı ufak iş girişimi olarak görüyorsun da bu acıları niye görmüyorsun! İşte Türkiye’nin çelişkisi bu kadar meydandadır.

 

– Doğu ve Güneydoğu’da Türk devleti adeta geri çekilmektedir. Son 6 ayda Diyarbakır, Mardin, Hakkari, Şırnak ve Muş’ta başlamak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edilen gün sayısı 170’i bulmuştur. 7 farklı kentin 17 ilçesinde 52 kez sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

 

– Şehitler umurlarında değil bunlar saltanat sürdürmekle ilgileniyor.

 

– 200 binin üzerinde insan göç etmiştir. bu adı konulmamış etnik bir tasfiyedir. Kobani’deki hain plan Türkiye’de de hayata geçirilmek isteniyor.

 

– Öğretmenini koruyamayahn bir iktidara millet ne kadar sabır gösterecektir?

 

– AKP’ye oy veren vatandaşlarımız bugüne kadar cami yakıldığını hiç duydunuz mu? Bugüne kadar bu kadar korkak bir hükümet gördünüz mü? Maskeli eşkiyalar camileri yakmakta sokak aralarına hendekler kazmakta. Düşmanlığı cami yakmaya kadar vardıran şerefsizlere ilk kez rastlanıyor!

 

– Kaçak sarayda muhtarlarla toplanıp ona buna sataşmayı biliyorsun da vatanın halini nasıl görmüyorsun?

 

– Başkanlığı havada karada dillendiriyorsun da Türkiye’nin güvenliği için niçin gerekli adımları atmıyorsun? Sarayın parmak sallamasına terbiyeli çocuk gibi uyuyor çıtını bile çıkaramıyorsun!

 

– Saray almış ipleri Davutoğlu konu mankeni. Davutoğlu hala Dışişleri Bakanı gibi davranıyor.

 

– Çevir kazı yanmasın dostlar alışverişte görsün türü davranışlar gerçeği saptırmaktır. AKP terör örgütüne boyun eğmiştir. AKP devleti geriletmiş PKK’yı büyütmüştür.

 

– Türk vatanı adım adım kundaklanırken AKP’nin sorumsuzluğu başkaca nasıl yorumlanacktır? PKK’nın yedeği HDP’nin grup toplantısını Diyarbakır’da yapma kararı başlı başına bir komplodur. HDP bu cüreti AKP’den almıştır.

 

– Hain ittifakın bir ucunda AKP bir ucunda da HDP vardır. HDP-PKK türk vatanının muhtelif ilçelerinde sözde özerklik ilan ederken AKP dut yemiş bülbül gibi izlemiş ve teşvik etmiştir.

 

– Şırnak Cizre, Mardin Nusaybin, Batman il merkezi, Muş Varto, Diyarbakır Sur, Silvan’da öz yönetim adı altında fiili başkaldırma teşebbüsleri görülmüştür. DBP başkanı özerklik ve öz yönetim aynıdır diyerek malumun ilanını yapmıştır.

 

– Planlanan 4 parçalı Kürdistan’ın türkiye ayağında bu 20 il bulunmaktadır. Şark meselesi kapsamında bölünme planlamaktadır. Küresel güçlerin temel amacı Türkiye’nin hangi doz ve sürece parçalanacağıdır.

 

– Türkiye’nin parçalanması için düğmeye basılmış kanlı görev taksimi yapılmıştır.

 

– Tam bir karanlığa mahkum olan Diyarbakır’da bir kadının polis burası Kürdistan sen ne istiyorsun sözlerine Türk polisinin ne Kürdistanı burası Türkiye sözleri umudumuzu korumamızı sağlıyor. Anadolu coğrafyası ebedi Türk vatanıdır. Kurgu sinsi ve kurnazdır.

 

– MHP Türkiye’nin bölünmesine karşı asla sessiz kalmayacak, ihanetin beli kırılacak.

 

– Türkiye Rusya arasındaki gerilim her alanda etkisini göstermektedir. Rusya uçağının düşürülmesini fırsata dönüştürmenin hevesindedir.

 

 

Kaynak: Cumhuriyet