Bahçeli 14. kez kaybetti!

Bahçeli 14. kez kaybetti!
1 Kasım 2015 21:02

MHP seçim sonuçları ile yıkıldı. Devlet Bahçeli divanı toplamak için talimat verdi. MHP koridorları istifa söylentileri ile sallandı.

 

1997 yılında MHP’nin genel başkanlığı koltuğuna oturmasından bu yana genel ve yerel toplam 14 seçime giren Devlet Bahçeli 26. dönem milletvekili genel seçimlerinde yine kaybetti.

 

1997’de Alparslan Türkeş’in vefatının ardından MHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Devlet Bahçeli, o günden bu güne 14 seçime girdi. Bahçeli, son olarak 26. dönem milletvekili genel seçimlerinde yine kaybeden isim oldu.

 

Genel ve yerel seçimler ardından 14 partili koalisyonunda yer alan Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de kaybetti

 

MHP İSTİFA İDDİASINI YALANLADI

 

MHP kaynaklarından Devlet Bahçeli’nin istifa edeceği iddiaları üzerine açıklama yapıldı. MHP’den yapılan açıklamada “Devlet Bahçeli’nin istifa edeceği spekülasyonları doğru değildir” denildi.

 

MHP SEÇİM SONUÇLARI ŞOK YAŞATTI

 

1 Kasım seçim sonuçları akmaya başladığı andan itibaren MHP genel merkezi sessizliğe gömüldü. MHP divan üyelerinin dahi bulundukları illerde milletvekilliğini kaybettiği söyleniyor.

 

Mhp seçim sonuçları türkiye haritasıTürkiye seçim haritasında MHP rengi yer almazken 7 Haziran seçim sonuçlarının da gerisinde bir tablo ile partililer şok olmuş durumda.