Bahattin Erdoğan Avcılar’dan aday adayı!

Bahattin Erdoğan Avcılar’dan aday adayı!
14 Kasım 2018 12:02

CHP’li Bahattin Erdoğan, 2019 Tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Avcılar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

 

Erdoğan aday adaylığı başvurusunda kısaca şunları söyledi; “Avcılar belediye dahilinde uzun yıllar temizlik firması olarak hizmet verdik. Ancak bu süre içerisinde işten başkaldırarak siyaset yapma olanağımız olmadı. Oluşan şartlar ve koşullar içerisinde Avcılar Belediyesi ile ilgili ticaret ile hiçbir ilişiğim kalmadığı için siyaset yapmaya karar verdim. Hepinizin bildiği gibi insan yaşamında siyaset yaşantımızın bir parçasıdır. Bu düşünce ile yola çıktım. Bundan sonraki yaşamımda Avcılarımıza hizmet etmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyor, tüm Aday Adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum”

 

Erdoğan şunları söyledi:

“Yaklaşık 40 yıldır Avcılar’da ailem ve çevremle; iş, siyaset yaşantım boyunca birleştirici ve bütünleştirici biri olarak tanındım. Sadece CHP’yi destekleyen seçmenlerden değil, bölgede farklı görüşlere mensup seçmenlerin de güvenini kazandım. Bunun yanında Avcılar’da yaptığım çalışmalarla her geçen gün ilçede bulunan seçmenlerin bana olan güveni arttı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin halk için belediyecilik anlayışını gerçek anlamda yaşama getirecek bir adayım.”

 

Bahattin Erdoğan kimdir?

1954 Sivas Divriği doğumlu. Petrol ofisi genel müdürlüğü bünyesinde çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

1989 seçimlerinde Esenyurt Belediye meclis üyeliği Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Daha sonra CHP İstanbul İl delegesi kurultay delegesi 2014 2015 yıllarında Esenyurt İl Genel Meclis Üyesi olarak görev yaptı.

Beşkardeşler A,Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmakta.

Evli ve 2 çocuk babası.