Bağcılar’da cinayet: 1 ölü

Bağcılar’da cinayet: 1 ölü
21 Nisan 2014 09:21

Bağcılar’da alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada Hıdır Güngör tabancayla vurularak öldürüldü.

 

Olay, saat 01.00 sıralarında Güneşli Mahallesi Barış Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Hıdır Güngör ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı.

 

Çıkan kavga sırasında ismi henüz öğrenilemeyen kişi, Hıdır Güngör tarafından bıçaklandı. İsmi henüz öğrenilemeyen kişi de silahını çekerek Güngör’ü sokak ortasında başından tabancayla vurdu. Cinayet sonrası katil zanlısı olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Güngör’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, de olay yerinde ve çevresinde inceleme yaparak delil topladı. Güngör’ün cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Haberi alarak olay yerine gelen Hıdır Güngör’ün akrabası Caner Güngör, kavganın borç meselesi yüzünden çıkmış olabileceğini iddia etti.

 

Hıdır Güngör’ün diğer akrabası Soner Güngör ise vuran kişinin TIR şoförü olduğunu iddia ederek, “Buraya mal yüklemeye gelip, malı yükledikten sonra Tunceli’ye götürüyormuş. 1 saat önce ben oturuyordum yanlarında. Normal bir şekilde konuşuyorlardı, rakı içip mangal yapıyorlardı. Muhabbetleri normaldi, hiç bir şekilde ters bir şey yoktu. Kendisi inşaatta çalışıyordu, tabancayla vurulmuş” dedi.

 

Polis, olay yerinden kaçan katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.