Aylin Nazlıaka’nın CHP’yi karıştıracak fotoğrafları çıktı! Yine mi Atatürk resmi krizi?

Aylin Nazlıaka’nın CHP’yi karıştıracak fotoğrafları çıktı! Yine mi Atatürk resmi krizi?
5 Aralık 2017 08:43

Gazeteci Talat Atilla, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın odasında asılı bulunan Atatürk resmini, “Artık yeni şeyler söyleme zamanı” diyerek indirdiğini ve bunu da 10’a yakın CHP’li vekilin olduğu bir ortamda anlattığını yazmış, konu geçtiğimiz sene aylarca Türkiye’nin gündemine oturmuştu…

 

 

 

H&H ÖZEL HABER
Talat Atilla, kendisine ait Türktime sitesinden Nazlıaka’ya o vekilin ismini açıklaması yönünde ısrarlı çağrılarını sürdürünce de ilginç bir gelişme yaşanmış, Gökçek’in istifasını ilk yazan, ünlü gazeteci, Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar Nazlıaka ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıyarak olayı Nazlıaka’nın doğruladığını iddia etmişti…
ATATÜRK FOTOĞRAFINI DUVARDAN İNDİREN CHP’Lİ VEKİL, GERİ ASTI

 
Önkibar’ın köşesine taşıdığı Nazlıaka açıklamasını ve o yazısını gelin hep birlikte anımsayalım: “Benim Atatürk sevgim tescillidir. Dolayısı ile Ata’nın resmini duvardan indirmeyi ihanet sayarım. Ancak olay doğrudur. Bir CHP’li bunu yaptı ve ben ona tanıklık ettim. O milletvekili ise haber çıkınca Ata’nın fotoğrafını yeniden astı.”

 

1

 

Aylin Nazlıaka ısrarlarıma rağmen o CHP’linin ismini açıklamadı. Bu sefer CHP’den bir İstanbul Milletvekilini aradım… Dediği şu: “Olay doğru ve o isim bir hanım milletvekili.” İspatı olmadığı ve haksızlık yapmamak için o ismi yazmıyorum, ancak CHP içinde böyle bir tablonun varlığı maalesef doğru ve kahredicidir.

 

 

Nazlıaka’nın günlerce o vekilin ismini söylememesi üzerine Kılıçdaroğlu’nun kendisini görüşmeye çağırıp ismi sorduğunda da, kimsenin beklemediği bir isim olan CHP Ankara ön seçiminin 1. si olan Necati Yılmaz’ı suçlaması sonrası, Yılmaz’ın haklı olarak Parti Meclisi toplantısında Nazlıaka’yı itirafa zorlaması sonrası, Nazlıaka ağlayarak PM’yi konuşmadan terketmiş ve CHP’den ihraç edilmişti.

 

 

 

3

 

Ancak Nazlıaka CHP’den ihraç edildikten sonra, Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı, Çankaya Belediyesi’nin bir çok açılış töreninde protokolde en ön sıralarda oturarak basına pozlar vermiş, adeta ben buradayım diye gövde gösterilerinde bulunmuştu.

 

 

Evet bugün gelinen noktada Nazlıaka’nın CHP Ankara ve İzmir milletvekilleri olan Şenal Saruhan ve Zeynep Altıok ile Meclis’teki bir pozu ise H&H’nin eline geçti. Fotoğrafa bakan dikkatli gözler ise, Meclis odasının duvarındaki eksikliği hemen fark edeceklerdir!

 

4

 

Şimdi sayın Nazlıaka’ya soruyoruz; bu oda hangi milletvekilinin odasıdır?

 

 

Yoksa sizin odanız mıdır?

 

 

Olayın geçtiği yer ve gün, bu fotoğrafla alakalı mıdır?

 

 

Yoksa oda sizin odanız mıdır?

 

 

Kılıçdaroğlu’na Necati Yılmaz ismini neden verdiniz?

 
Sonra neden PM’de Yılmaz ile yüzleşemeyip toplantıyı terk ettiniz?

 

 

Açıklamada bulunmanız halinde, H&H olarak size de satırı satırına yer vereceğiz…

 

6

5

8