Aylin Nazlıaka: Olay ismim kadar gerçektir

Aylin Nazlıaka: Olay ismim kadar gerçektir
7 Şubat 2016 14:30

Aylin Nazlıaka’nın kaderi bugünkü toplantıda belli olacak. Toplantıya kendisi de katılan Nazlıaka “Olay ismim kadar gerçektir” dedi.

 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi’ni Genel Merkez İsmail Cem Salonu’nda topladı.

 

 

Toplantıda “Atatürk portresi” kriziyle partiden ihraç edilmesi gündeme gelen Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka ile ilgili nihai kararın verilmesi bekleniyor.

 

 

NAZLIAKA: İSMİM KADAR GERÇEKTİR

 

 

PM toplantısına CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka da katıldı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Nazlıaka, yaklaşık 4 saat süren bir toplantı olduğunu söyledi.

 

 

Bütün arkadaşlarının görüşlerini dile getirdiğini belirten Nazlıaka, isim açıklaması konusunda kendisine yönelik yoğun bir baskı yapıldığını vurguladı. İsim açıklamaması halinde bunun inandırıcılığının sorgulanacağının söylendiğini aktaran Nazlıaka, “Bu olay, ismim Aylin Nazlıaka olduğu kadar gerçektir. Algısal boyutla gerçekleştirilen olay arasında fersah fersah fark oluşmuştur. Bu olay, bir Atatürk düşmanlığı diye gerçekleştirilmemiştir. Olay basına servis edildiği için yanlış yönlendirilmiş; iletişim sorunu yaşanmıştı. Kar tanesi büyüyüp çığa dönüşmüştür. CHP’nin bu çığın altında ezilmesini elbette istemem. Ancak olayın yönetilememesi, benim üzerine yıkılmasını kabul edemem. İsim açıklamamam ise o ismi koruma amaçlı değil ilkesem bir duruştur. Bunu tarih değerlendirecektir. Üyeliğim koparılsa bile CHP için çalışmaya devam edeceğim. CHP ailesinin her bir ferdiyle, tasa ve kıvançta bir olmayı sürdüreceğim.” şeklinde konuştu.