AVM’de intihar girişimi

AVM’de intihar girişimi
28 Ağustos 2013 13:38

 

Şişli’de bir AVM’nin 5’inci katına çıkan 22 yaşındaki Harika Çağla Demir isimli genç bir kadın intihar etti.

 

 

Zemine düşen kadın, olay yerine çağrılan sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

 

Şişli Büyükdere Caddesi’nde bulunan bir AVM’nin 5’inci katına çıkan 22 yaşında Harika Çağla Demir isimli genç kadın, atlayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: Saat 10:00’da kapıları açılan AVM’ye gelen genç kadın, 5’inci kata çıkarak korkulukların yanı başında, bir restorana ait masaya oturdu. Kola ve salata siparişi veren genç kadın, bir süre oturduktan sonra korkuluklara çıkarak 5’inci kattan aşağıya atladı. Zemine düşen genç kadın kanlar içinde kaldı. Olayı gören görevliler durumu 112’ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, hayat belirtileri gösteren genç kadını Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, AVM’ye ait güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda genç kadının AVM’ye, açılmasından kısa bir süre sonra giriş yaptığı ve 10:35’te de intihar eylemini gerçekleştirdiğini tespit etti. Polis genç kadından geriye kalan, oturduğu masada bıraktığı kol çantasını ve hırkasını incelemeye aldı. Almanya Köln doğumlu olan Harika Çağla Demir’in neden intihar ettiğiyle ilgili soruşturma başlatıldı. Öte yandan hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Demir’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.