AUTOVEI TRUCK EXPLORER

AUTOVEI TRUCK EXPLORER
23 Mayıs 2018 14:12

Autovei mercedes – benz, man kamyon – çekici ve otobüs gruplarında araçların beyin programlama cihazıdır. Autovei  mr (pld)  kontrol ünitesinde flash ve eepromları okuma ve yazma, programlama, anahtar kodlama vedoc (x1,x2.) , fdok (xt, xn) erişim kodlarını hesaplamanıza  imkan sunar. Üstelik bu işlemleri gerçekleştirirken internet bağlantısına gerek kalmadan.Xentrymercedes araçların 2008 ve daha sonrasında üretime girmiş modellerin diagnostiğinde kullanılır. Das 2008 yılından daha önce üretilen mercedes araçların diagnostiğinde kullanılır. Vedoc anahtar kodlama silme ve mrdownload işlemlerinde kullanılır. Fdokscremisyon sistemindeki değişiklikler ve diagnostiğinde kullanılır.

 

Firmamız özellikle mercedes ve man ağır vasıta araçlar da kendini kanıtlamış olan autoveı firmasının tedarikçiliğini üstlenmiştir.Metadıag firması autoveitürkiye resmi distribütörüdür. Autovei programlama cihazı ile mercedes ve man araçlarda aşağıdaki işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Mercedes fr beyin tamiri, mercedeschiptuning, mercedes anahtar kodlama, mercedes ek anahtar tanıtma, mercedes anahtar silme, (mr&frımmo iptali) mercedes euro6 hız limiti açma, mercedesadblueparametreleme, mercedes sprinter hız limiti açma, manffrkodlama,man motor beyin tamiri, man anahtar kodlama, man ek anahtar tanıtma, manptm kodlama, man euro6 hız limiti açma, man euro6 adblueparametreleme.

 

Autoveitruckexplorer  mercedes, freightliner, man, maz, kamaz, class, ponsso, ıveco ve diğer kamyon ve otobüslerde özel operasyonlar için piyasada bulunan benzersiz bir araç  belleği (flash / eeprom) okuma / yazma, ımmo kapalı duruma getirme, yeni tuşları programlama, erişim kodlarını hesaplama (örnek: vedoc (x1, x2, x8) ve fdok (xt, xn)) sağlar. Tüm işlemler obd2, j1708 bağlantı noktası ve doğrudan bağlantı yoluyla yapılır (bkz. directconnect 2m aracı) tüm lisanslar ömür boyu geçerlidir. Veı cihazı her zaman çalışacaktır. Yıllık güncelleme / destek aboneliği ile hata düzeltmeleri için desteğimiz ve güncellemeler alacaksınız. Geçerli abonelik, ek lisans satın almak için yeniden talep edildi.Autoveitruckexplorer kamyonlar için en popüler işlevlerden oluşur. Obd veya directconnect 2m aracı üzerinden masadaki ecu’ya doğrudan bağlantı yoluyla çalışabilirsiniz.

 

Detaylı bilgi için kurumsal sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://www.autovei.com.tr/