ATO’da istifanın perde arkası! Osman Gökçek’e Panora desteği…

ATO’da istifanın perde arkası! Osman Gökçek’e Panora desteği…
28 Ekim 2016 10:22

Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) 8 yönetim kurulu ve 5 yedek yönetim kurulu üyesinin istifasının ardından, dün yapılan ATO Meclis toplantısında Başkan Salih Bezci de istifa etti…

 

 

 

 

 

Dün yapılan ATO Meclis toplantısı, TOBB’un hazırlattığı 15 Temmuz Darbe girişimi videosuyla başladı. Ardından Başkan Bezci istifa ettiğini duyurdu.

 

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun İstanbul’da Başbakan Yıldırım ile birlikte olması nedeniyle katılmadığı meclis toplantısına, eski ATO başkanı Sinan Aygün’ün gittiği öğrenildi.

 

‘Hakkınızı helal edin’

 

Neden istifa ettiğini açıklamayan Başkan Salih Bezci, “ATO’da 12 sene başkan yardımcısı, 5 sene başkanlık yaptım. Yönetim kurulu başkanlığından bugün istifa ediyorum. Bundan sonra benim ağzımdan ATO aleyhine hiçbir söz çıkmayacak. Bu kurum aleyhinde de kimse konuşmasın. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Yönetim kuruluna kim gelirse başarılar diliyorum. Allah onların yanında olsun. Hata ettiysek özür diliyorum, hakkınızı helal edin” dedi.

 

Melih Gökçek’in oğlu Osman aday

 

Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) yönetim depremi yaşanmasının ardından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, ATO Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Kulislerde, Osman Gökçek’i destekleyen isimlerden birinin de ATO eski Başkanı ve CHP eski Milletvekili Sinan Aygün olduğu ifade ediliyor. Sinan Aygün, Salih Bezci ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ankara’nın en ünlü alışveriş merkezlerinden biri olan Panora AVM’nin ortakları arasında yer alıyor.

 

Kaynak: Yurt Gazetesi