Atatürk’ün resmini indiren içimizdeki Gorbaçov’dur!

Atatürk’ün resmini indiren içimizdeki Gorbaçov’dur!
5 Şubat 2016 16:59

Soruyoruz sizlere, milletvekili olmanız şart değil, CHP genel başkanı olmanız hiç şart değil; bir milletvekili gözünüzün önünde Atatürk’ün resmini indirip, ‘artık yeni bir şeyler söylemek lazım canım’ diye sırıtsa ne olurdu tepkiniz?

 

 

H&H ÖZEL

 

Bir çoğunuzun bağırışlarınızı kulaklarımızda duyar gibiyiz…

 

Mesele bellidir, kral çıplaktır… Zaten Kılıçdaroğlu’nu Baykal’a kaset operasyonu öncesinde, CHP liderliğine hazırlayanlar bile Kemal Bey’in artık deşifre olduğunu ve etkisinin erezyona uğradığını kabul etmiş olmalılar ki, yeni lider olarak şimdilerde Selin Sayek Böke ismini el altında belleklere enjekte etme yoluna gidiyorlar…

 

Kılıçdaroğlu, Atatürksüz CHP dönemi için geçiş döneminde Gorbaçov görevi görmüştür. Okyanus ötesini azimli çalışmalarıyla da gayet memnun etmiştir. Ama son hamle için artık kondisyonu yetmemektedir. Bu bir bayrak yarışıdır ve Kemal Bey artık 7 seçim kaybeden omuzları düşük bir liderdir.

 

Gider ayak, bizzat kendi atadığı milletvekilleri ile Sözde Ermeni soykırımı, Kürt meselesi ve Atatürk’ün resminin indirilmesi gibi olaylarla CHP’nin HDP ile birleştirilmesinin altyapı çalışmalarının temel atma törenini gerçekleştirmiştir.

 

CNN Türk’te dün Aydın Doğan’ın siyasetçi parlatma cilası olan Ahmet Hakan’a verdiği demecinde, Kılıçdaroğlu açıkca; Atatürk’ün resminin indirilmesi hadisesini SU-LAN-DIR-MIŞ-TIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Utanmasa, çekinmese bizlerin, halkımızın zekasını biraz daha basite alsa, çıkıp ‘Resmi silmek için vekil hanım yerinden indirmiş, bizim Aylin de yanlış anlamış. Espri yapıp yeni bir şeyler söylemek lazım demiş. Aylin de tez canlı tabi koşup Muharrem İnce Bey’e anlatmış…’ falan diyecek…

 

Görünen o ki, resim indirme olayı, bizzat Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde gerçekleşmiştir.

 

Şimdi CHP’nin vekillerine sesleniyoruz; yahu Aytun Çıray ve Tanju Özcan kadar hiç birinizde yürek yok mu?!

 

Ey Haluk Koç niye susuyorsun, sen nasıl Atatürkçüsün?! Necati Yılmaz sen örgütün Ankara’daki temsilcisisin, neden masaya vurmuyorsun?

 

Muharrem İnce, bu olayı çözmek senin boynunun borcudur, git yapış yakalarına…

 

Selina Doğanlara, Sezgin Tanrıkullarına, Dersimli Gorbaçov Kemal’e susacak mısınız?

 

Peki ya sen Levent Gök? Sen 28 Şubat sürecinde meclis önünde 10. yıl marşı okuyordun, o zaman il başkanıydın. Ne oldu sana bi söyle???

 

Deniz Baykal, sen neden sessizsin? Ağzını bıçak açmıyor neden?

 

Eyy CHP’li milletvekilleri! Bu olaylara ne kadar sessiz kalacaksınız?

 

CHP’nin değerli grup başkanvekilleri.. Engin Altay, Özgür Özel, Levent Gök..

 

CHP’nin TBMM başkanvekili Akif Hamzeçebi..

 

PM’ye yürekleriyle, bilekleriyle, sol görüşleriyle giren  Fikri Sağlar, Necati Yılmaz, İdris Akyüz, İdris Yıldız, Ali Öztunç, Mustafa Moroğlu, İlhan Cihaner, Eren Erdem, Ali Özcan, Çetin Soysal, Devrim Kök, Aykut Erdoğdu, Mehmet Ali Çelebi, Yaşar Seyman, Mevlüt Dudu, Mehmet Tüm..

 

Susmaya devam mı edeceksiniz?

 

Allah aşkına bu CHP mi halka umut olacak, bizi AKP’den bu CHP mi koruyacak kollayacak?