Atatürkçü darbeci değilse neden tüm askerleri yok ediyorsunuz?

Atatürkçü darbeci değilse neden tüm askerleri yok ediyorsunuz?
4 Ağustos 2016 17:30

Binali Yıldırım da kapmış olayı, kamuyunun nasıl kandırılacağı konusunda bayağı eğitim almış yani veya hep öyleymiş; tam tanımıyorum kamuoyunu ağzı açık avlama mazisinin detaylarını.

 

 

 

 

Safile USUL H&H YORUM

 

 

 
Dün diyor ki, “Hiçbir Atatürkçü darbeci değildir”

 

 
Eee, öyleyse neden askeri okulları darmadağın ettin, işgal ordusu geldiğinde bu vatana onlar dahi dağıtamamıştı bu ülkenin ordularını.
Eee, öyleyse neden kuvvet komutanlıklarını ve Genelkurmay’ı dağıtıyorsun?

 

 
Madem bu darbeyi yapan FÜTÜ’cülerdi (halktan birini FÜTÜ’Cü derken duydum da, zavallı öyle güdülüyor ki, FÜTÜ’cü diye bir cin olduğunu sanıyor) o zaman neden ordunun Atatürkçü askerleri ile bir olup tüm Fethullahçıları ordudan onlarla beraber atmıyorsun?

 

 
Öyle ya, madem Atatürçüler darbe yapmaz ve sen FETÖ’cü darbecileri temizlemek istiyorsun, Atatürkçüler de orduda cemaatlere karşı olduğuna göre (ki, Türkiye’de orduda cemaat tehlikesinin farkına ilk kez İlker Başbuğ’un açıklamları ile vardık 2010’da) neden Atatürkçülerle bir olmuyorsun ve cemaati temizleme işini en iyi ordunun Atatürkçü askeri yapacağına göre neden onlara görev vermiyorsun da onları düşman ordusunun komutanı gibi tamamen dağıtıp, yok ediyorsun?

 

 
Atatürkçüler darbeci değilse neden Harp Akademilerini, tüm lise muadili ve yüksek askeri okulları darmadağın ettiniz?

 

 
HİÇ BU VATANA AİT OLAN BU VATANIN ASKERİNİ VE TÜM OKULUNU VE TÜM MAZİSİNİ YOK EDER Mİ?

 

 

 
Şu ara afedersiniz herkes siyasi olarak altınıza yattı diye, bu vatanın tüm basınını, entelijansiyasını, siyasi partilerini esir aldınız diye bu soruları sormayaca mıyız yani?

 

 
Sizin asıl amacınızın FETÖ’yü yok etmek kadar, ordunun Atatürkçü yapısını yok etmek olduğunu bilmiyor muyuz yani?

 

 
Hulusi Akar’ın da çaresiz bir asker durumunda olduğunu görmüyor muyuz yani?

 

 

 
Sizin orduyu tasfiye ederken ulusalcı, Cumhuriyetçi’lerin tepkisini çekmemek için bu dağıtmanın sebebini FETÖ’cülar olarak lanse ettiğinizi anlamıyor muyuz yani?

 

 
CANIM ATATÜRKÜM, CANIMIZ ATATÜRKÜMÜZ, sana layık bir halk değiliz biz.

 

 
Keşke bari Ortadoğu’nun başka bir ülkesinde doğsaydın, orda Cumhuriyet’i kursaydın, belki onlar senin ışığını korur ve o ışığı ordan yayarlardı tüm bu Ortadoğu coğrafyasına ve belki biz de o ışığı sağlam tutmasını bilenlerden istifa ederdik bari.

 

 
Ah içim kanıyor oluk oluk.

 

 

 

Safile USUL Twitter

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Özel-İmamoğlu-Yavaş ekseni
Rüzgar yeniden kırmızı ve toprak esiyor
Köfteden de gitti birkaç puan