Atatürk için hayat durdu!

Atatürk için hayat durdu!
10 Kasım 2017 10:15

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıl dönümünde saat 09.05’te tüm Türkiye’de hayat durdu. Milyonlar Atatürk için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

 

 

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde seyir halinde olan vatandaşlar saat 09.05’te araçlarından inerek saygı duruşunda bulundu. Dolmabahçe’de bayraklarla toplanan vatandaşlar, Mustafa Kemal Atatürk’ü sonsuz yolculuğuna uğurlamanın hüznünü bir kez daha yaşadı.

Yurdun dört bir yanında metro istasyonu, otobüs durağı, seyir halindeki araçlarında olan vatandaşlar Atatürk için hayatı durdurdu.

 

 

ATA’YA SAYGI ZİNCİRİ

 

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79’uncu yıldönümünde binlerce kişi, Fenerbahçe Orduevi ile Bostancı Sahili Yürüyüş Yolu arasında yaklaşık 6.5 kilometrelik “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturdu.

Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin öncülüğünde düzenlenen “Ata’ya Saygı Zinciri”nde, binlerce insan el ele tutuşarak saat 09.05’te saygı duruşunda bulundu. Saygı zinciri sonrasında tekneler de sahil boyunca kıyıya yanaşarak sirenleriyle destek verdi. Su jetleri geçiş yaparken, paramotorcular da havada bayrak açtılar.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12