Atatürk büstüne çirkin saldırıya CHP’li Aktürt’ten tepki

Atatürk büstüne çirkin saldırıya CHP’li Aktürt’ten tepki
11 Ağustos 2017 23:53

Ümraniye Mehmet Akif mahallesi Elalmis Caddesinde bulunan 75. yıl Ortaokulundaki ‘Atatürk’ büstüne yapılan çirkin saldırı nedeniyle bugün saat 19.30’da CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı tarafından okul önünde basın açıklaması yapıldı.

 

 

 

 

 

Ümraniye 75. yıl Ortaokulunda okul bahçesinde bulunan Atatürk büstü bugün saldırıya uğramıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet T. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. CHP Ümraniye İlçe Başkanı Cafer Aktürk ise konuya ilişkin saat 19.30’da okul önünde basın açıklaması yaptı.İşte açıklama metni:Atatürk; Türkiye’dir, Cumhuriyet’tir, devlettir. Atatürk Türk milletinin kurucu değeridir. Bir ulusun kurtuluşunun lideri ve bir ulusun varoluşunun ta kendisidir.

 

 

Bu gerçeği inkar edenler ancak ve ancak hiyanetin temsilcileridir. Düşmanlarının bile önünde saygı ile eğildiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e uzun süredir sistematik olarak saldırılar yapılmaktadır.Bu saldırılar lokal ve kişisel saldırı olarak kabul etmemiz mümkün değildir. Bu saldırılar bazı yandaş televizyon kanallarında çokça yapılmaktadır. Bu yapılan haksızlıları ve çirkeflikleri içimize sindirmemiz mümkün değildir. Özellikle bazı yandaş Televizyon kanallarında Atatürk düşmanlığı üzerinden yapılan programlar bazı aymazları ve kendini bilmezleri cesaretlendirmektedir.Bir düşünün, Nasıl bir anlayıştır ki, derin tarih diye başladıkları, derinliği kafalarının derinliğinden kaynaklanan, onursuz insanların çıkıp Atatürk’ü, Afet İnan’ı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesini karalamaları kabul edilebilir değildir.Bu gerici zihniyetin kafasının arkasında neyin yattığını çok iyi biliyoruz.Bu anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir.Bunu yapanlar asla ve asla insan olamazlar olsa olsa vatan düşmanı olurlar. Hain ve Düşman sözü bile hafif bunlar için. Bunlar onurunu satan kişilerdir. Onur ve şereften yoksun olanlara zaten insan denemez. İşte bu tür programlardan beslenen bu vatan haini kişiler tüm yobazlıklarını sergilemektedirler. İşte bunlardan biride dün gece 75.yıl ortaokulu’nda bulunan Atatürk büstüne yapılmıştır. Bu yapılan saldırı Türkiye Cumhuriyet’ine yapılmıştır.

 

Şiddetle ve nefretle kınıyoruz.Bu saldırıyı gerçekleştiren onurdan yoksun yobaz Emniyet kuvvetlerimizce yakalanmış ve adliyeye sevk edilmiştir.Kısa sürede bu yobazı yakalayıp hukuk önüne çıkarma becerisi gösteren tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.Bunların bir daha olmaması için en ağır cezanın verilmesi gereklidir.Çünkü bir ülkenin kurucu değerine saldırı vatana saldırı ile eş anlamlıdır.Bunu böyle değerlendirmek ve cezanın bu yönde verilmesi şart ve zorunludur.Ne yaparlarsa yapsınlar bu yobazlar ne cumhuriyetimizi nede milli değerlerimizi yok edemezler.Çünkü Türkiye’nin aydınlık yüzlü insanları bu yobazlara yol vermez.

 

ATATÜRK ONURUMUZDUR, YOL GÖSTERİCİMİZİDİR, ÜLKEMİZİN KURUCU ve EBEDİ LİDERİDİR.