Ata Benli Ve İrem Figen’in en yeni şarkısı

Ata Benli Ve İrem Figen’in en yeni şarkısı
10 Şubat 2017 11:58

Müzik dinlemek herkese iyi gelir.

 

 

 

 

Ne de olsa müzik ruhun gıdasıdır. Bu nedenle ruh haliniz nasıl olursa ona göre müzik tercih edersiniz. Aşk acısı yaşayanlar ve hüzünlü bir duygusal halinde olanlar genelde daha slow ağır parçalar dinlerken, kendini enerjik ya da enerjik hissetmek isteyenler de daha hareketli şarkılar tercih eder. Siz de hep aynı şarkıları dinlemekten sıkıldıysanız ve müziklerde enerji arayanlardansanız Ata benli feat. İrem Figen’ in müzik marketlerde yerini alan yeni şarkısı ‘bize hadi eyvallah’ oldukça yoğun ilgi ve talep görmüştür. Daha yeni çıkan bir şarkı olmasına rağmen 400.000 i geçen bir dinlenme oranına sahip olmuştur. Oldukça farklı, sıra dışı ve enerjik olmaları yaptıkları müziklere de yansıtan Ata ve İrem ikilisi adından çok söz ettireceğe benziyor. Daha önce de youtube kanalında müzik yaparak videolarını paylaşan bu ikili artık ismini müzik marketlere yazdırdı. Çıkardıkları bize hadi eyvallah şarkısının sözleri de en az sesleri kadar güzel. Nakaratındaki hadi bana bana hadi eyvallah, sana bana bize hadi eyvallah sözleriyle dikkat çeken şarkı biraz rahat bir hava katmıştır. Bu şarkıdan haberiniz yoksa mutlaka youtube kanalına girip Ata ve İrem ile kendinize müzik ziyafeti verin, kulaklarınızın pası silinsin.

 

 

 

 

Çıkardıkları son şarkıları bize hadi eyvallah’ ın yanı sıra bir önceki şarkıları olan ve halen apple music zirvedekiler listesinde olan ‘Çalsın Sazlar’ müzikler arasında oldukça beğenenlerden olmayı başarmış. Oldukça fazla dinleyici kitlesine ulaşarak bir hayli olumlu tepkiler almıştır. Dinleyiciler ve takipçiler tarafından Ata ve İrem ikilisine oldukça yoğun talep olmakta ve yeni şarkılarını daha şimdiden sabırsızlıkla beklemektedirler. Müzik dünyasına hızlı ve yüksek çıtayla başlamaları onlara sürekli yükselme olanağı da sağlıyor. Eğer siz de çok iyi bir müzik dinleyicisi olduğunuzu düşünüyor ve kendinizi daha enerjik hissettirecek tarzda müzikler arıyorsanız sizlere en iyi öneri Ata benli feat. İrem Figen. Dinledikçe bir daha dinleyeceğiniz ‘bize hadi eyvallah’ en hit şarkılarınızdan olacak.

 

 

Amatör olarak başlayan ve birkaç videosundan sonra çok hızlı bir yükselişle albüm çıkararak başarılarını katlamıştır. Herkesin bu denli başarılı olamaması da şüphesiz onların başarısı ve Allah vergisi olan seslerinden kaynaklanıyor. Yotube kanalında ve apple music kanalında yapılan yorumlarda bu ikilinin yeteneklerinden ve şarkılarının başarılarından sıklıkla bahsedilmesi de bunu kanıtlar niteliktedir. Siz de merak ettiyseniz ve bu güzel şarkılar ile daha tanışmadıysanız ve tanışmak istiyorsanız youtube kanalından veya apple music zirvedekiler listesinden bularak dinleyebilirsiniz. Dilerseniz de müzik marketlerden albümlerini de alarak bu başarılı gençlere destek sağlayarak daha çok yükselmelerini sağlayabilirsiniz.

 

 

Youtube: Bize Hadi Eyvallah
iTunes: Bize Hadi Eyvallah