AstelLed Ekran Nerelerde Kullanılabilir?

AstelLed Ekran Nerelerde Kullanılabilir?
31 Ekim 2018 12:45

Gezerken ya da merdivenden inerken belki de hiç fark etmediğimiz LED ekranlar, bizi bilgilendiren reklam panelleri olarak adlandırılabiliyor. Türkiye’nin en iyi LED ekran üreticisi AstelLED ‘ten iç mekanLED ekranları ve daha fazlası hakkında bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz…

 

 

Günümüzde alışveriş merkezlerinden tutunda havalimanlarında sıkça gördüğümüz ya da fark etmediğimiz LED ekran panelleri bizleri bilgilendirmek için varlar. Bilgilendirme misyonunun yanı sıra büyük televizyon olarak da kullanılabilen LED ekran panelleri iç mekanLED ekranya dadış mekanLED ekran olarak ikiye ayrılıyor.

 

İç mekanda kullanılan LED ekran panellerine ( iç mekanLED ekran ya daindoorLED ekran) ismi verilirken dış mekanda kullanılanlara ise (outdoorLED ekran yani dış mekanLED paneli ) ismi veriliyor.  Türkiye’nin en büyük LED ekran paneli üreticisi olan Astel LED ise avmlerde, havalimanlarında ve toplantı salonları gibi kalabalık alanlarda boy gösteriyor. AstelLED ekranın nerelerde kullanılabileceği ise haberin detaylarında…

 

ASTEL LED NEDİR?

 

Astel LED, Dünya’da birçok ülkede Türkiye’yi gururla temsil eden LED ekran paneli üreticisi bir markadır. Gerek Türkiye’de gerekse de Dünya ülkelerinde faaliyet gösteren Astel LED, kaliteli servis hizmetleriyle profesyonel LED ekran çözümleri hizmeti sunuyor. Kendi üretimlerini pazarlayan Astel LED aynı zamanda iç mekan ve dış mekan LED ekran panellerinin montajlarını da üstleniyor.

 

ASTEL LED EKRAN NERELERDE KULLANILIYOR?

 

Alışveriş Merkezlerinde Led Ekranlar

 

Büyük alışveriş merkezlerinde yoğun kalabalık en iyi reklam mecralarından birisidir. Firmalarda gerek reklam faaliyetlerini sürdürmek ve gerekse de marka bilinirliğini arttırmak için alışveriş merkezlerine LED ekran panelleri ekliyor ya da bu alanlara reklam veriyor.

 

Avm LED ekran panelleri dış mekan LED panelleri ve iç mekan LED panelleri olarak ikiye ayrılıyor. Avm LED ekranlarla dolu bir alan olduğu için belki de çok fazla fark edilmiyor olsa da Avm LED ekran panellerinin reklam ve bilinirlik konusundaki başarıları tartışılmaz bir gerçek.

 

Alışveriş merkezlerinde yer alan mağazalar ya da büyük ebattaki kurumsal mağazalar da AVM LED ekran panellerinden oldukça faydalanıyorlar. Mağaza içerisinde indirimde olan ürünleri, haberleri ve kampanyaları bildiren LED ekran panelleri satış konusunda önemli bir stratejiye sahip.

 

Otel Mimarisinde Led Ekran Kullanımı

 

Astel LED ekran panellerinin en sık görüldüğü yer elbette oteller. Toplantı salonları, etkinlik mekanları ve otelin yakın mesafesindeki tabelalar iç ve dış mekan LED panelleri için ideal alanlar. Otelde yapılacak tüm etkinlikleri an ve an gösterebilen LED ekran panellerine son yıllarda Wİ-Fİ özelliği de eklenebiliyor.

 

Hastanelerde Led Ekran

 

Hastanelerin bilgi ekranları da sıklıkla LED ekran panelleriyle tasarlanıyor. Anlık sonuç gösterebilen ve hastane ile ilgili bilgileri verebilen iç mekan LED ekran panelleri günümüzde birçok hastane tarafından tercih ediliyor.

 

Düğün Salonları için Led Ekranlar

 

Düğün salonlarını belirli bir mesafeden görmeyi kolaylaştıran LED paneller düğünü canlı izleme imkanı da tanıyabiliyor. Bu nedenle, Astel LED ekranların en sık kullanıldığı yerlerden birisi de düğün salonları.

 

TÜRKİYE’NİN EN İYİ LED EKRAN ÜRETİCİSİ ASTEL LED TEKNOLOJİLERİYLE TANIŞIN!

 

Dünya’da Türk LED ekran panellerini yaymayı başaran Astel LED yerli üretim markamız olarak da listelere eklendi. Hastanelerden alışveriş merkezlerine kadar yaygın bir kullanım alanı olan LED ekran panellerini evlerinizde, ofislerinizde ya da ihtiyaçlarınıza göre kullanmak için Astel LED’le tanışın!