Aşkınızı ifade eden en romantik çiçekler için Kutahyacicekci.com

Aşkınızı ifade eden en romantik çiçekler için Kutahyacicekci.com
28 Ağustos 2017 07:13

Çiçeklerin geleneksel dili, duygularınızı iletmek ve anlamlı bir mesaj göndermek için en iyi yoldur.

 

 

Her çiçek sevgiyi sembolize eder ve bazen anlatamadığınız duygularınıza tercüman olur. Kütahya çiçekçi koleksiyonundan derlediğimiz bu 10 çiçek türü, sevgi dolu kalbinizi ifade etmenin en estetik olanı olabilir.
Sevgiliye Verilebilecek En İyi 5 Romantik Çiçek
Bazı özel çiçekler, aşk hayatınızdaki romantizmi mükemmel bir şekilde heceler. Yeni bir aşk destanı için en romantik çiçeğinizi seçin.
• Kırmızı Gül: En bilinen aşk ve romantizm çiçeği, gerçek aşkınızı yeni seviyelere taşıyor. Aşkınızı bir sürü kırmızı gül ya da tek bir tane ile sembolleştirerek, romantik bir dünyaya götürün.
• Orkide: Popüler romantik bir çiçek olan orkide, romantizm büyüsünü aşk hayatında büyütür. Bu çiçekler, güzellik ve çekiciliği ima eder ve tutkulu aşkınızı göstermek veya hayatınızın aşkına hayranlığınızı dile getirmek için idealdir.
• Papatya: Bu beyaz çiçeğin aşkı ve tutkuyu sembolize ettiği söylenir. Bu özel çiçek, bir kadına verilecek en iyi Kütahya çiçekçi favorisidir. En saf haliyle çiçekler yoluyla sevgiyi ifade etme konusunda bir hit olan bir buket papatya, masum aşkınızı özetliyor.
• Karanfil: Zarif kıvrımlara sahip yaprakları ile aşkın en estetik halini anımsatan karanfillerin uzun ömürlü olması, âşık çiftler arasında popüler olmasını sağlar. Pek çok renk alternatifi ile renkli buketler oluşturmak için ideal olan karanfiller, yaklaşık üç hafta kadar canlılığını koruyabilir.
• Lale: Zarafeti ve iltifatı temsil eden laleler, mükemmel aşkı ifade ederken, sarı, pembe, kırmızı, fuşya, mavi ya da siyah renkleri ve de pürüzsüz silueti ile harikulade bir seçenektir. Sevgilinize bir lale buketi sunarak gerçek aşkınızı iletebilirsiniz.
Aşkınızı Belirtmek için Farklı Çiçek Alternatifleri
Elbette kolay yolu seçip, gül, orkide, papatya gibi klasik romantik çiçekleri seçebilirsiniz, ya da en şık konsepte sahip tasarımları arayabilirsiniz. https://www.kutahyacicekci.com.tr/ web adresinde detaylı olarak inceleyebileceğiniz gibi, cam vazoda güller, mevsim buketleri, aşk masalı tasarımları veya saksı çiçekleri gibi farklı çiçek alternatiflerini de düşünebilirsiniz. Kütahya civarında iseniz şanslı sayılırsınız; Kütahya Çiçek, farklı olarak, düğün-davet organizasyonları ve havai fişek gösterileri de yapıyor.