Artık bir zorunluluk olan İngilizce

Artık bir zorunluluk olan İngilizce
3 Temmuz 2019 22:30

Hem iş hem de sosyal yaşantı içerisinde İngilizce artık hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Evrensel bir dil olarak kabul edilen İngilizce dünyanın farklı ülkeleri ile beraber, Türkiye’de de oldukça yaygın hale geldi. Çünkü İngilizce öğrenmekle beraber hayatın farklı alanlarında değerlendirilecek fırsatlar için bir adım öne geçme şansı elde edilmektedir. Özellikle iş konusunda mesleki açıdan kariyer hedeflerini yakalayabilmek için İngilizce CV üzerinde mutlaka yüksek düzey olarak yer alması gerekmektedir.

 

Gerçekleştirdiğimiz başarılar ile adımızdan söz ettirdiğimiz Bakırköy ingilizce kursu olarak, yenilikçi anlayışımız ve sunduğumuz kalite ile İngilizcedeki hedeflerinize ulaşmanız için olanak tanımaktadır. Hangi dil olursa olsun tam olarak kavrayabilmek için uzmandan destek olmanın önemini bildiğimiz için, sizlere özel program dahilinde en iyi kurs desteğini sağlamaktayız.

 

Mesleki Açıdan Zorunluluğu Olan İngilizce

 

İngilizce farklı amaçlar üzerinden eğitim imkanı tanımaktadır. Bu eğitimler içerisinde en önemli kriterlerin başında iş amaçlı İngilizce gelmektedir. Bu konuda tam donanımlı ve üst düzey İngilizce öğrenmek, hangi sektör olursa olsun kısa süre içerisinde kariyerinizde hedeflediğimiz noktaya ulaşma imkanı tanımaktadır. Böylece çalıştığınız şirket eşliğinde göze girebilir; yurtdışı seyahatler gerçekleştirerek daha yüksek mevkilere çıkabilirsiniz.

 

İş toplantılarında uluslararası çapta şirketinizi temsil ederek, çok önemli görevler üstlenebilirsiniz. Rakamlarla oynayabilecek kadar en iyi şekilde İngilizce için, Bakırköy İngilizce kursları sizleri bekliyor. Uzman kadromuz Türk ve İngiliz eğitmenlerden oluşmaktadır. Böylece İngilizcenin kültürünü, doğasını ve şivesini en iyi biçimde öğrenerek rahatça iletişim kurabilirsiniz. Ayrıca yazışmalar, telefondan iletişim gibi daha birçok avantajla bulunduğunuz sektörde vazgeçilmez bir çalışan olabilirsiniz.

 

Sosyal Yaşamınızı Kolaylaştırın

 

Elbette İngilizce öğrenmek sadece mesleki açıdan önemli değildir. Sosyal yaşam içerisinde farklı amaçları daha kolay hale getirme konusunda İngilizce, günümüzde artık vazgeçilmez hale geldi. Sınavlarda başarıyı yakalamak; farklı ortamlarda kendini ifade edebilme gibi amaçlar doğrultusunda İngilizce öne çıkıyor. Hangi konuda ağırlıklı olarak İngilizce almanız gerektiğine karar vererek kurslarımızdan en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Ferah ve konforlu sınıflarda belirli sayıdaki kişiler eşliğinde, rahatlıkla hem teorik hem de pratik olarak üst düzey eğitim elde edebilirsiniz.

 

Eğlenceli İngilizce Kursu

 

İngilizce dersleri esnasında öğrencilerin sıkılmaması için, eğitmenler özel program dahilinde eğlenceli bir zaman geçirme şansı tanımaktadır. Böylece daha odaklı şekilde keyifle İngilizce öğrenirken; bunu ezberden uzak bir anlayış içerisinde sağlayabilirsiniz. Ayrıca sosyal faaliyet alanları ve belirli aralıklarla kullanılan aktivite odaları sayesinde, İngilizceyi daha güçlü bir anlayış içerisinde benimseyebilirsiniz.

 

Yılların getirdiği tecrübe ile İngilizce eğitmenliği konusunda uzman olan öğretmenlerimiz, amaçlarınız üzerinden sizlere üst düzey eğitim imkanı tanımaktadır. Farklı aktiviteler ve öğretmenlerle birebir iletişim olanağı ile

İngilizce kursu bünyesinde bütün soru ve görüşlerinizi rahat şekilde aktarabilirsiniz. Böylece İngilizcenin kültürünü, şivesini ve doğasını alışkanlık haline getirebilir; girdiğiniz her alanda yüksek bir başarı yakalayabilirsiniz.