Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam

Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam
16 Temmuz 2020 08:46

Diyet yaparken aç kalmak birçok kişinin aklına diyet yapmanın kötü bir şey olduğu fikrini sokmuştur. Birçok diyet programı ya da şok diyetler daha az kalori almak adına sizi aç kalmaya teşvik eder. Kalorisi az ve lezzetli olmayan yiyecekleri tüketme düşüncesi diyet yapmanızı engeller. Kısa sürede kilo verme amacıyla çıkılan bu yol genellikle hüsranla sonuçlanır. Birkaç gün ya da birkaç haftalığına aç kalmanın acısı ise kalorili, sağlıksız yiyecekleri aşırı bir şekilde tüketme dürtüsüne dönüşür. İşte bu gibi hatalara düşmemek için yapacağınız diyetin sağlığınızı tehdit edip etmemesine dikkat etmelisiniz. Aristo diyeti aç kalmanızı ya da tüm güzel yiyeceklerden mahrum kalmanızı önermez. Aristo diyeti, kısa süreli bir şok diyet değildir. Hızlı bir şekilde kilo verdirir ama bu kiloların geri dönmemesini de garanti eder. Hızlı ve kalıcı kilo vermek için Aristo Diyeti’ni uzun soluklu yapmakta fayda vardır. Aristo diyeti aç kalmanıza, halsiz hissetmenize ya da mutsuz olmanıza neden olmadığı için hayatınız boyunca sürdürebileceğiniz bir beslenme şeklidir.

r1

Aristo Diyeti çiğ sebze ve meyve ağırlıklı  bir beslenme düzeni sunar. Bitkisel bazlı beslenme ile kendinizi daha dinç, daha sağlıklı ve daha mutlu hissedersiniz. Aristo Diyeti ilk 3 hafta hayvansal gıdaları kesmeyi önerir. Hayvansal gıdaları tüketmemeye başladığınızda hormonlarınız dengelenir, hızlı bir şekilde yağdan kilo verirsiniz ve en önemlisi de kendinizi hafif ve ince hissetmeye başlarsınız.

Aristo diyeti ile yeni yaşam kitabında Dr. Gönül Ateşsaçanın daha geniş bilgiler verdiği Aristo diyeti, doğru uygulandığında kalıcı bir yaşam ve beslenme değişikliği oluşturabilir. Düzensiz beslenmeyle bozulan hormon dengeniz, vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri alamaması, fazla kalorili ve sağlıksız beslenmek hem kilo almanıza sebep olur, hem çeşitli hastalıklara sebebiyet verir hem de ruhsal olarak çöküntüye uğramanıza neden olur. Aristo Diyeti ile yepyeni bir beslenme tarzına geçtiğinizde ise günbegün vücudunuzdaki ve psikolojinizdeki değişiklikleri fark edersiniz. Daha ince, daha hafif, daha enerjik, daha zayıf, daha huzurlu ve mutlu bir insana dönüşürsünüz.

r2

Aristo diyeti ile ilgili daha fazla ayrıntıya ulaşmak için Dr. Gönül Ateşsaçan’ın yazdığı Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam kitabına da göz atabilir ve online diyet olanağı ile siz de bu diyeti hayatınıza katabilirsiniz.