Arınç – Gökçek polemiğinde, Nevin Gökçek konuştu!

Arınç – Gökçek polemiğinde, Nevin Gökçek konuştu!
26 Mart 2015 21:41

Bülent Arınç-Melih Gökçek polemiği sorulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek konuştu.

 

Emine Erdoğan’ın himayesindeki Gönül Elçileri Projesi kapsamında 81 ilde Bereket Ormanları Fidan Dikim Töreni’ne katılan Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek’e Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki gerginlik soruldu.

 

Nevin Gökçek konuyla ilgili;

 

“Hiç bir zor günümüz olmadı, biz herkesi çok seviyoruz, ben onun için de hiç yorum yapmayacağım” diyen Nevin Gökçek, Münevver Arınç ile görüşüp görüşmeyeceğinin sorulması üzerine ise “Görüşürüm, çok sevdiğim, canım gibi sevdiğim bir insan. Görüşebilirim, istersem görüşüm de bir sakınca yok” dedi.

 

ARINÇ NEVİN GÖKÇEK İÇİN NE DEMİŞTİ

 

Bülent Arınç, geçtiğimiz gün Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Melih Gökçek ile aralarında başlayan polemikle ilgili konuşmasında “Gökçek’e okkalı cevaplar vermeyi aklıma getirdim ama iki sebepten bunu yapamayacağım. Birincisi Gökçek’e değil ama onun değerli eşi Nevin Hanım’a çok büyük bir saygım var. Ben eşimle birlikte Nevin Hanım’ı çok beğenir ve severiz. Hayırsever bir kadındır. Dindar bir hanımefendidir. Ankara’daki öksüzlerin, yetimlerin başını okşayan bir insandır. Belki de eşinin başarılarından büyük katkısı olan bir hanımefendidir” demişti.