ARC Filo’da Uygun Fiyatlara Araç Kiralayın

ARC Filo’da Uygun Fiyatlara Araç Kiralayın
2 Şubat 2018 16:52

Araç kiralama günümüz şartlarında araç satın almaktan daha makul bir duruma gelmiş durumda. Ödenen vergiler kasko sigorta ve benzeri masraflar araç satın almaktan ziyade kiralamanın çok mantıklı olduğunu kanıtlamıştır. Özellikle son dönemde kurumsal firmalardan araç kiralama yöntemiyle araç gereksinimini karşılamaktadırlar. Araç kiralama firmalarının kalitesi ve güvenilirliği de oldukça önemlidir. Artık toplu taşıma araçlarında mecbur kalmak istemiyorsanız araç kiralama firmaları sizler için sağladıkları kiralık araçlar ile çok daha kaliteli bir yaşama sahip olabilirsiniz. Araç kiralama işleri oldukça kısa sürmektedir. İsterseniz aracınız adresinize gönderilmektedir. Ticari taksilerde toplu taşıma araçlarından kurtulmak istiyorsanız ekonomi, orta, lüks gruplardan şahsi araçlarınızı seçebilir ekonomik durumunuza göre araç kiralayabilirsiniz.

 

 

Her Segmente Uygun Araç ARC Filo’da
İster lüks yabancı arabalar isterseniz de ekonomik modelleri izmir oto kiralama firması olan ARC Filo’dan çok uygun fiyatlara kiralayabilirsiniz. Bir çok firmanın aksine tamamen müşteri memnuniyetini ön planda tutan kiralama sözleşmesi, özel şoför* servisi ve aracınızı istediğiniz yerden teslim alma / teslim etme özellikleri ile size en iyi araç kiralama deneyimi yaşatmaktadır.

 

Geniş araç ağı sayesinde dilerseniz otomatik vites araba dilerseniz de dizel/LPG yakıtlı araçları tercih edebilirsiniz. Firmanın İnternet sitesi üzerinden online ve hızlı bir şekilde dilediğiniz özellikteki aracı kiralayabilir, belirttiğiniz adrese teslim edilmesini isteyebilirsiniz.

 

Neden ARC Filo?
Türkiye’de bir çokrent a car firması varken neden ARC Filo şirketini tercih etmelisiniz? Bireysel ve kurumsal müşteriler araç kiralarken bir takım temel şartları baz alarak firma seçmektedir. Öncelikli olarak araç modelleri oldukça önemlidir, spor veya klasik araba seçiminin yanı sıra bu arabaların yaşı ve araç güvenlik donanımı da son derece önemlidir.

 

İnsanlar araç kiralarken bu özelliklerin dışında firmanın verdiği ek hizmetleri de son derece önemsemektedir. Rent a car firmasının kurumsallığı, profesyonelliği, müşteriye verdiği değer ve sorun anında ulaşılabilir olması son derece önemli özellikler arasındadır.

 

* ARC Filo rent a car firmasının sunduğu özel şoför hizmeti ücretlidir.

 

2018 Araç Kiralama Ücretleri Nedir?
Oto kiralama fiyatları yıllık olarak değişim göstermektedir. Fiyat belirlenirken yıllık MTV artışı, sigorta ve kasko zamları gibi etkenler göz önünde bulundurulur, ayrıca yıl içerisinde aşırı akaryakıt zamları da fiyatlarda değişiklik yaşanmasına neden olabilmektedir. 2018 yılında ekonomik segment bir aracın günlük kira ücreti ortalama 120 TL olup haftalık veya aylık olarak kiralandığında bu rakam daha da düşmektedir. (Bu ücret yerli araçlarda geçerlidir, örneğin fiat veya renault gibi)

 

Üst segment araçlarda fiyat iki hatta üç katına çıkmaktadır. Spor yada 4×4 tipi araçlarda günlük kiralama bedeli 200 TL ve üzerindedir. Araç kiralama fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için sürekli güncellenen ve her çeşit aracın günlük kiralama bedelini bulabileceğiniz http://www.arcfilo.com/fiyatlar-araclar adresini ziyaret edebilirsiniz.