Araç Kiralama İçin Avec Rent a Car!

Araç Kiralama İçin Avec Rent a Car!
21 Mart 2020 14:10

Araç kiralama sektörünün lider markası Avec Rent a Car ile hemen tanışın. Günlük araç kiralama için en iyi fiyatlar ve yüksek kaliteli araçlar bu sayfada! Araç kiralama işlemi saatlik günlük ya da aylık olarak yapılmaktadır. Uzun dönem araç kiralama yapılabileceği gibi kısa dönemde de kiralama yapılabilmektedir. Kişinin ihtiyaçlarına göre kiralama yapılır. Eğer turistlik bir bölgeye gidiyor ve yanınızda araç bulundurmuyorsanız bu durumda araç kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Otobüs terminallerinde tren istasyonlarında ya da havalimanı gibi toplu ulaşım alanlarında filo kiralama bulabilirsiniz.

Avec Rent a Car ayrıcalığıyla Türkiye’nin 14 farklı noktasında araç kiralama hizmetimiz bulunmaktadır. Kişilerin bütçelerine ve tercih ettiği arabalara göre kiralama hizmetinin fiyatı belirlenmektedir. Gittiğiniz şehri kiralık araçlarla gezebilir ya da acil işlerinizi araç derdi olmadan çözümleyebilirsiniz.

Her dönemde yolcu taşımacılığını daha da kaliteli bir yere taşımayı amaçlayan Avec Rent a Car araç kiralama hizmeti, aracın olmadığı zamanlarda çözüm üreten bir hizmet türüdür. Gidilecek ve varılacak yerin zaman ve yol sıkıntısı olmadan ulaşılabiliyor olması araç kiralama hizmetini daha da cazip bir hale getirmektedir.

Eğer aile olarak uzun bir yola çıkıyorsanız otobüse ya da ulaşım amacıyla vereceğiniz ücretin çok daha azını araç kiralamaya verebilirsiniz. Bu şekilde kolay ve rahat bir ulaşım sağlayarak kendinizi rahat ettirebilirsiniz. Aynı zamanda varacağınız yere sürüş şeklinize bağlı olarak otobüslerden daha kısa sürede varabilir dilediğiniz zaman mola verebilirsiniz.

avec

‘Daima yüksek müşteri memnuniyeti yaratma’ misyonu ile müşterilerine keyifli sürüşler vadeden Avec Rent A Car, Paşalı Grubu’nun Avek Otomotiv’den sonra otomotiv sektöründeki ikinci yatırımıdır. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile keyifli sürüşler vadeden Avec Rent A Car’ın Türkiye çapında 14 şubesi bulunmaktadır. Araç filosunda yer alan Audi A6, Audi A3 Cabrio, Volkswagen Passat,Volkswagen Caravelle, SKODA Karoq ve SEAT Arona gibi araçlarla farklılaşan müşteri ihtiyaçlarına en doğru çözümü üretmektedir.