Araç kiralama

Araç kiralama
6 Aralık 2019 16:52

Kiralık araçlar, firmamız tarafından müşterilerimize kaliteli, konforlu ve uygun fiyatlarla sunulmaktadır. Her zaman müşteri memnuniyetini yükseltmeyi görev bilinen kurumumuz, günlük araç kiralama sektöründe her geçen gün profesyonel şekilde ilerlemektedir. Türkiye’de 14 şubede bulunan kurumumuz, müşteri odaklı hizmet ederek sizlere keyifli ve kaliteli sürüşler sunmaktadır. Avec Rent A Car firması olarak; müşterilerimize temel hizmetlerin yanında mobil wifi, çocuk koltuğu, ek sürücü hizmeti, navigasyon ve ilave kilometre paketi gibi ek hizmetler de sunarak yolculukların daha keyifli ve rahat geçmesini sağlıyoruz.

 

 

Günlük Kiralık Araçlar Nelerdir?

Günlük araç kiralama hizmetimizde birçok farklı araba bulunmaktadır. Kiralık araçlar arasında; Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Opel, Renault, Peugeot, Dacia, Suzuki, Nissan gibi markalar bulunmakta ve müşterinin ihtiyacına göre sunulmaktadır. Oldukça kaliteli markalar aracılığıyla sunduğumuz bu araçlara antibakteriyel temizlik sağlıyor, siz değerli müşterilerin daha sağlıklı seyahat etmelerine yardımcı oluyoruz. Kiralık araçlar hizmeti sunan kaliteli bir kurum olarak, en çok tercih edilenler arasında bulunmaktayız. Günlük araç kiralamak isteyen kişiler, günlük yaşantısındaki araçlarına benzer şekilde araç kiralayarak gündelik rahatlığı yakalayabilir ve ailesiyle daha kaliteli zaman geçirebilir.

Firmamız tarafından sunulan kiralık araçlar, her müşterimizin bütçesine ve ihtiyacına göre hizmet vermektedir. Araçlarımıza duyulan yoğun talepten dolayı ve müşterilerin mağdur olmaması için, kurumumuzla iletişime geçerek önceden rezervasyon yaptırmalarını öneriyoruz. İletişim adresimize ve numaralarımıza https://www.avecrentacar.com/ site aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilir ve bizimle bağlantı kurabilirsiniz.

Avec Rent A Car firması olarak;  kiralık araçlarımızı ekonomik, orta sınıf, lüks sınıf ve suv araçlar olmak üzere farklı kategorilerde kiracıya sunmaktayız.  Ekonomik araçlarımız genellikle; FIAT EGEA, OPEL CORSA, PEUGEOT 301 , RENAULT CLIO, SEAT IBIZA, VOLKSWAGEN POLO gibi kaliteli araçlardan oluşmaktadır. Orta sınıf araçlarımız; DACIA LODGY, DACIA SANDERO, RENAULT MEGANE, RENAULT CAPTUR, VOLKSWAGEN GOLF, SEAT LEON, AUDI A3 SEDAN, SEAT ARONA,AUDI Q2 gibi bütçeye uygun ve kaliteli araçlardan oluşmaktadır. Lüks sınıf araçlarımız ise; AUDI A4, AUDI A5, AUDI A6, SKODA SUPERB, VOLKSWAGEN PASSAT VE ARTEON serilerinden oluşarak müşterilerin lüks ve kaliteli yolculuk etmesini sağlamaktadır. Spor amaçlı taşıt olan suv araçlar,  hafif arazilerde ve asfalt yollarda yol alabilen yüksek araçlardır. Suv araçlarımız; PEUGEOT 3008,AUDI Q5, AUDİ Q7, SKODA KAROQ, SKODA KODİAQ, VOLKSWAGEN TIGUAN gibi markalardan oluşarak müşterilerin en kaliteli hizmeti almasını sağlamaktadır.

Kiralık araçlarımız hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için https://www.avecrentacar.com/kiralik-araclar sitemizi ziyaret edebilir veya bizimle iletişimi geçebilirsiniz.

Kiralık Araç Şartları

Firmamız, müşterilerin can ve mal güvenliğini korumak; kiralanan araçların güvenli şekilde teslim edilmesini sağlamak ve olası kazalarda kişilerin ve araçların güvence altında kalması için bazı şartlar belirlemiştir. Bu şartlar, öncelikli olarak müşterilerin can güvenliği korumak, firmamızın ve sizlerin karşılaşabileceği gereksiz masrafların önüne geçmek amacıyla konulmuştur. Müşterilerimizin şartlara uyması, onlar için sunulan kaliteli ve güvenli hizmeti beraberinde getirir.  Ayrıca aracın kullanım şartları araç sınıflarına göre değişmektedir.

 

 

 

  • Ekonomik sınıfındaki kiralık araçları, en az 21 yaşını doldurmuş ve en az 2 yıllık ehliyet sahibi olan kişiler tarafından kiralanabilir. Orta sınıf kiralık araçlarımızın kiralanması için, kişilerin en az 23 yaşında olması ve en az 3 yıllık ehliyet sahibi olması gerekmektedir. Üst sınıf kiralık araçları, en az 28 yaşını doldurmuş ve en az 5 yıllık ehliyet sahibi kişiler tarafından kiralanabilir. Premium araçları kiralamak isteyen kişilerin en az 28 yaşını doldurmuş ve en az 7 yıllık ehliyet sahibi olması gerekmektedir. Sürücünün koşullar sözleşmesinde belirtilen yaş sınırını ve ehliyet sürelerini doldurmuş olmaları şarttır. Ayrıca aracın kiralanmasında sadece 2 adet ek sürücü belirtilebilir.
  • Firmamızdan araç kiralamak isteyen kişiler, başvuru sırasında sürücü belgelerini ve kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekir. Telefon ya da internet aracılığıyla rezervasyon yaptırmak isteyen kişilerin belgelerini kurumumuza resmi yolla iletmesi gerekir.
  • Kiralık araçlarımız kurumumuz tarafından maddi hasar, hırsızlık ve yangın gibi olası durumlara karşı güvence altına alınmıştır. Müşterilerimize sunulan güvencelerin geçerli olması için bazı şartlar gereklidir. Herhangi bir olumsuz durum, kira sözleşmesinde sürücü olarak belirlenen kişiler tarafından kullanılırken gerçekleşmiş ve sürücünün araç kullanırken alkol ve herhangi bir uyuşturucu madde etkisi altında olmaması durumunda gerçekleştiyse, tüm güvenceler geçerlidir.
  • Kurumumuz tarafından sunulan güvenceler, bazı durumlarda geçerli değildir. Kaza esnasında kişinin alkol ve uyuşturucu etkisinde olması; kazanın aşırı hız nedeniyle meydana gelmesi ve sürücünün trafik kurallarına uymayarak aracı kullanması durumunda güvenceler geçersiz, tüm sorumluluk kiracıya aittir.
  • Firmamız araçların kiralama sürelerini en az 24 saat olarak belirlemiştir. Aracın geciktirilmemesi gerekir, ek süre olarak müşterilerimize 1 saat ek süre vermekteyiz.
  • Kiralanan araçların, başvuruda ek sürücü olarak belirtilmemiş üçüncü şahıslar tarafından kullanılmaması ve sürücünün alkol ya da uyuşturucu bir maddenin etkisi altında olmaması gerekir. Bununla birlikte kiralanan araçların, hız denemeleri ve yarış gibi motorlu sporlarda kullanılmaması zorunludur.
  • Aracı kiralayan kişinin taşıdığı mal ve yolcuların tüm sorumluluğu kendisine aittir ve kişinin bunu sözleşmede kabul etmesi gerekir.