Antika nerden alınır?

Antika nerden alınır?
15 Eylül 2018 17:23

İstanbul’da bulunan İstanbul Antik firması elinizde bulunan eskiden kalma , eski eşya , antika , saat vs gibi ürünleri değerinden satın alıyor.

 
Antika nedir? Antikalar, genellikle usta ve benzersiz bir işçilik gösteren nesnelerdir ya da bir saat veya masa gibi, tasarımı ve tasarımcısı nedeniyle önemlidirler. Antika dükkanlarından, mülk satışlarından, müzayede evlerinden, çevrimiçi açık artırmalardan ve diğer mekanlardan veya devralınan mallardan özenle seçilerek toplanırlar.
Antika Nasıl Anlaşılır? Bir eşyanın antika olabilmesi için tarihe tanıklık etmesi ve nadir bulunan bir eşya ya da obje olması gerekmektedir. Resim, heykel, mobilya, kap kaçak gibi farklı objeler de antika değeri taşıyabilmektedir. Eski zamandan kalma, tarihsel bir dönemi yansıtan antikalar insanların bu konuya olan merakı sayesinde koleksiyon haline gelmiştir.
Antika Nerden Alınır? antika alanlar olarak İstanbul Antik firmasının sitesine girip kategorilerdeki antikaları seçip iletişim bilgilerinden firmaya ulaşabilirsiniz ve satın alabilirsiniz.