Antalya Havaalanı Otopark Hizmeti

Antalya Havaalanı Otopark Hizmeti
16 Nisan 2018 17:00

Bugün sizlere Antalya havaalanı otopark hizmetleri konusunda son derece kaliteli hizmet veren ve müşteri memnuniyetini oldukça üst seviyede tutan ve tüm bu hizmetleri müşterilerine en ekonomik biçimde aktarmaya çalışan bir otopark işletmesinden bahsedeceğiz. Firmamızın adı Brothers Car Park, Antalya havaalanına 500 metre mesafede yer alan ağaçlıklar arasında etrafı çevrili ve 7 gün 24 saat güvenlikli ve güvenlik kameraları ile korunan, profesyonel bir işletme olan Brothers Otopark, geçmişten günümüze müşterilerine otopark konusunda en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen ve Antalya ilinde yer alan kurumsal otopark işletmelerinden bir tanesidir.

 

Yaklaşık olarak anlık 100 aracın yer alabileceği bir kapasiteye sahip olan otoparkta oto yıkama hizmeti de isteyen müşterilere verilmektedir. Otoparkın çalışma mantığı oldukça sistemli ve kurumsaldır. Seyahatinize çıkmadan önce aracınızı otoparka park ediyorsunuz, isterseniz anahtarınızı yanınıza alıyorsunuz, isterseniz de aracınızın iç ve dış detaylı temizliğinin de siz seyahatteyken yapılması için otopark görevlisine teslim edebiliyorsunuz. Aracınızı park ettikten hemen sonra otopark yetkilisi sizi şirket aracı ile birlikte anında havaalanına transfer ediyor. Havaalanı – otopark ve otopark – havaalanı transferi için ekstra bir ücret talep edilmiyor. Müşteri memnuniyeti hat safhada tutulmaya çalışılıyor.

 

Antalya havalimanı otoparkhizmetleri konusunda her gün kendini geliştiren firma kurumsal otopark işletmesi konusunda rüştünü ispatlamış bir firma olarak günümüzde çalışmalarına devam ediyor. Seyahatiniz bittiğinde uçağınız indiğinde kapıya çıkmadan 1-2 dakika önce otoparkı arayarak tekrar aracınızın yanına kadar transferinizi gerçekleştiriyorlar.

Antalya havaalanı otopark ücretlerikonusunda da havaalanı içerisinde yer alan otoparka göre çok cazip fiyatlar sunan firma, havaalanı içerisinde yer alan otoparkla ücret açısından kıyaslandığında neredeyse yarı yarıya bir rakama bu hizmetleri müşterilerine sağlayabiliyor. Aynı zamanda firmanın web sitesi üzerinden müşteri yorumlarını okuyabilir, otopark fotoğraflarını inceleyebilir ve rezervasyon imkanından da yararlanabilirsiniz. Aracınız siz seyahatteyken güvenli ellerde olsun istiyorsanız sizlerde Brothers otopark ayrıcalığını yaşamalısınız.