Antalya Billboard Reklam Fiyatları

Antalya Billboard Reklam Fiyatları
19 Temmuz 2018 09:24

Alüminyum ve demirden imal edilerek yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu kavşaklar ile yollara konumlandırılan ve yaygın bir şekilde kullanılmakta olan açık hava reklam araçlarından biri billboard reklamlarıdır.

 

 

Billboard reklamları, açık hava reklam sektörünün doksanlı yılların başında kullanmaya başlamış olduğu ilk reklam alanlarından birisi olmasının yanı sıra aynı zamanda da reklam yapmanın en etkili yöntemlerinden biridir. Reklam yapmanın en etkili yöntemlerinden biri olma özelliğine sahip olan billboard reklamları, şehrin olmazsa olmazlarından birisidir ve Antalya billboard reklam fiyatları ise değişkendir. Temelde yayalara ve araçlara hitap eden reklamlar için kullanılmakta olan billboardlar, kimi reklam yöntemlerinin zaman içerisinde popülerliğini yitirmesine karşın billboard reklamları için popülerliğini yitirmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Çünkü, tüketicilerin billboardları görebilmesi için her hangi bir efor sarf ermesi ya da her hangi bir şey yapması gerekmediği gibi, mizah içerikli, renkli ya da ilgi çekici sloganlara sahip billboard reklamları, sıkışık trafikte, Atm sırasında beklerken ya da otobüs duraklarında beklerken tüketiciye hitap etmektedir.

  Billboard Reklamının Hedef Kitlesi,

Billboard reklamlarının hedef kitlesi, her an her yerde olan kişilerdir ve billboard reklamları, reklam vermiş olduğunuz lokasyona göre reklamlarınız hedef kitlesine ulaşabilir. Billboard reklamı verirken, size yakın olan billboardlara reklam vererek standart strateji izleyebilir ya da sizden uzak yerlere billboard reklamı vererek çapraz stratejiyi izleyebilir ve bu sayede de sizden uzak noktalarda bulunan müşterileri kendinize çekebilirsiniz. Ayrıca billboard reklamları, belirli tarihlerde ki açılışlar ile özel promosyonların tanıtımı için oldukça etkilidir ve billboard reklamlarını yenilemek ya da değiştirmek sanıldığı kadar zor olmamasının yanı sıra yeni ürünler ile dönemsel promosyonlar için kolaylıkla billboardlar yeniden düzenlenebilmektedir.

Billboard Reklam Yapımı,

Billboard üzerine reklam amacıyla yapıştırılarak kullanılmakta olan afiş baskıları, çoğunlukla ofset tekniği ile paftalı basılmakta ve görselin vitrine uygulanması ise su bazlı ya da kostik yapıştırma yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. Son yıllarda ki serigrafi ve dijital baskı sektöründe yaşanan gelişmelere bağlı olarak sektör için geliştirilen yeni makine ve yeni malzeme sayesinde üç boyutlu uygulamalar da ilgi çekmeye başlamıştır. Billboard reklamları ile ilgili destek almak için https://www.muhtesemajans.com.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.