Ankara’da Teknik Servisin Zirvesi : Asus Servisi

Ankara’da Teknik Servisin Zirvesi : Asus Servisi
22 Mayıs 2019 12:37

Ankara Asus Servisi olarak firmamızda asus laptop, asus notebook ve asus projeksiyon cihazlarınız için profesyonel ekibimiz ile sizler için kalıcı çözümler üretmekteyiz. Getirdiğiniz cihazların sorunu uzman teknik ekibimiz tarafından tespit edilir ve size bilgi verilir. Bu süreç boyunca yapılan arıza tespitler ve analizler ücretsizdir. Sonraki aşamada ise konulan teşhis üzerine teknisyenler size konu hakkında bilgi verecek ve onayınız doğrultusunda çözüm için işleme başlayacaklardır. Asus Servisi merkezimizde servis sürelerimiz 1 veya en geç 2 iş günü sürmektedir ve yapılan tüm hizmetlerimiz garantilidir. Müşterilerimiz için zaman ve para kaybına yol açan bir çok servis veya işletmeden ziyade en önemli noktamız müşteri geri dönüşleri ve düşünceleridir diyebiliriz.

 

Asus Servisi Olarak Hizmetlerimiz Nelerdir ?

 

Sizler için Asus Servisi Ankara merkezimizde tüm detayları düşündüğümüzü belirtmek isteriz. Öncelikle sizleri günlerce bekleten ve bu süreçte işlerinizin aksamasına sebep olan servisleri tamamen unutun. Çünkü firmamızda tek çatı altında size tüm teknik donanımsal ve yazılımsal sorunlara çözüm üretebilecek düzeyde kadro ve teknolojiye sahip durumdayız. Tüm sorunları kendi içinde çözen ve tamamen bağımsız kadromuz ile sorunlarınız için en kalıcı ve hızlı çözümler için doğru adreste olduğunuzu bilmenizi isteriz. Peki sizler için Asus Teknik Servisi merkezimizde neler yapıyoruz ?

 

  • Asus Laptop-Notebook Ekran Değişimi
  • Asus Batarya, Pil Değişimi
  • Asus Harddisk-hdd, Ssd Değişimi
  • Asus Yedek Parça Çeşitleri
  • Asus Laptop Ekran Kartı Tamiri ve Chip Değişimi
  • Asus Laptop Menteşe ve Kasa Tamiri
  • Asus Anakart Tamiri ve Değişimi
  • Asus Yazılımsal Sorunların Çözümleri

Ankara Asus Servisi İletişim

 

Firmamız Ankara’nın en merkezi konumlarından biri olan Sıhhiye semtinde bulunmaktadır. Bütün toplu taşıma ve ulaşım yollarının merkezi olan Kızılaydan yürüme mesefesidir. Toros sokakta bulunan işletmemize hafta için hergün 08:30 – 19:00 ile cumartesi 08:30-17:30 arasında 0(312) 229 79 71 numaralı telefondan veya direkt gelerek ulaşabilirsiniz.