Ankara Kanal Temizleme

Ankara Kanal Temizleme
28 Eylül 2019 16:57

Özdoğan Teknik 1994 yılından bu yana inşaat, kanalizasyon ve altyapı hizmetleri sunmaktadır. Alanında başarılı uzman kadrosu ve teknolijik araçları ile başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye geneline vidanjör hizmeti verir.

 

 

Sunmuş olduğu başlıca hizmetler arasında;

Ankara Vidanjör yüksek teknoloji kanalizasyon temizleme ve kanal görüntüleme cihazları ile etkili çalışmalarını, düşük maliyet garantisi içerisinde sağlamaktadır. Müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamayı ilke edinmiştir. Özdoğan Teknik, altyapı çalışmalarında bilgi, birikim ve sağlam donanımı sayesinde, anlaşma öncesi ve sonrası müşteri memnuniyetine dayalı çözüm üretir.

Vidanjör Kiralama

Kanal ve Kanalizasyon çukurlarında meydana gelen tıkanıklıkları açmak, temizlemek veya yıkamak için kullanılan bu özel araçlara vidanjör denir. Özellikle kanalizasyon hatlarında tıkanmalar yaşanması durumunda ihtiyaç duyulur. Tıkanıklık sorunu büyük çaplı olması halinde, işlemler süreçli olur. Vidanjör ihtiyacı işin önemli kısmını kapsar. İş süreçli olacağı için, vidanjör kiralama hizmeti yılın belirli aylarına bölünür. Vidanjör kiralama hizmeti 3-6 ve 12 ay olarak belirlenir.

Kanalizasyon Görüntüleme

Altyapı teknolojilerine sahip olmayan kanal temizleme çalışmaları yorucu, stresli ve ekstra maliyet oluşturan hizmetler arasında yer alıyordu. Günümüz koşullarında teknolojinin gelişmesi ile birlikte, akıllı icat edildi. Bu robotlara yerleştirişmiş olan görüntüleme sistemi ile kanalizasyon tesisatını kırmadan ve zarar vermeden sorunların nereden kaynaklandığı tespit edilebiliyor. Bu sayede zamandan tasarruf edilmesinin yanı sıra, ekstra maliyetlerde ortadan kalkıyor. Ankara Kanal Temizleme firması, müşterilerine kanalizasyon temizlik işlemi yapmadan önce ilk olarak kanal görüntüleme cihazlarını kullanarak, sorunun asıl nedenini öğreniyor. Ve devamında bilgisayar ortamında sorun teşkil edilen yer görüntülenerek etkili ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturuyor.

Kombine Kanal Temizleme

Gelişen şehir yaşamının etkisiyle kanalizasyon hatlarında belirli aralıklar ile tıkanma sorunları meydana gelmektedir. Zaman içerisinde dolan hatlar ise yüksek basınçlı su verebilen ve aldığı pis suyu tank içerisine boşaltan sistem olan kombine kanal temizleme araçları ile temizlenmesi gerekmektedir. Kombine kanal temizleme hizmetine ihtiyaç duyulan alanlar arasında, apartmanlar, iş yerleri, villalar, fabrikalar, okullar ve hastane gibi yerleşim yerlerinde çoğu zaman kullanılmaktadır. Bunun nedeni ise kimyasal katı atık maddelerinin gider hatlarına gönderilmesinden kaynaklıdır. Belirli bir zaman sonra gider hatlarının kullanılmamasına neden olmasından dolayı, periyodik olarak temizlikleri sağlanmalıdır.

Logar Temizliği

Eski klasik yöntemler kullanarak logarları açabilmek mümkün değildir. Çubuk sokarak, sopa sarkıtarak logar hatları açılmaz. Logar hattının açılması için muhakkak kombine kanal temizleme araçları kullanılması ve diğer cihazlar ile tıkanıklığın gerçek sebebinin tespit edilmesi gerekir. Kombine kanal temizleme araçları, logar içerisinde biriken pis su attıklarını içine çeker ve temiz suyu dışarı aktarır. Böylelikle kısa süre içerisinde doğru ekipmanları kullanarak logarlar açılabilir.

Logarlar özellikle yaz aylarında tıkanıklık sorunları vermeye başlamaktadır. Havaların sıcak oluşu ve aşırı su tüketimi olduğundan dolayı logarlar, tıkanma sorunları doğurabilmektedir. Zamanında temizletilmeyen logar hatlarında kötü kokuların yayılması, çevreye sağlık yönünden tehdit edici bir takım mikropların yayılmasına neden olmaktadır. Bu sebeplerden dolayı logar hatları insan sağlığını tehdit etmemesi, sağlıklı bir yaşam ortamı oluşması için, zamanında temizletilmesi gerekir.

Özdoğan Vidanjör İletişim

Aydınlar Mahallesi İğde Sokak 4/A 06451 Dikmen/ANKARA

Tel: 0312 478 58 71

———————
Tanımlamalar

Title: Ankara Özdoğan Vidanjör Kiralama – Kombine Kanal Temizleme

Description: Özdoğan vidanjör, başta Ankara olmak üzere tüm Türkiye geneline kombine kanal temizleme, kanalizasyon görüntüleme ve vidanjör kiralama hizmeti vermektedir.