Ankara iskele kurulum söküm hizmetleri

Ankara iskele kurulum söküm hizmetleri
10 Mayıs 2017 15:58

Günümüz gereği en çok gelişen sektör inşaat sektörüdür. En çok istihdam sağlanan sektörlerden olan inşaatlara birçok yerde rastlamak mümkündür.

 

 

Yeni yapılan siteler, işyerleri, fabrikalar ve buna benzer işletmeler için binlerce inşaat çalışanı ve personeli çalışmaktadır. Tabii inşaat sektöründe günümüzün de en çok sorunlarından olan işçi ölümleri ve iş kazalarının önüne geçebilmek için geniş çaplı önlemler alarak işçilerin can güvenliğini sağlamak ön koşul olmalıdır. Son zamanlarda oldukça dillendirilen ve kamuoyuyla da bilgilendirilme sağlanan iş ve işçi güvenliği anlamında daha yeni yeni gelişmekteyiz. Aslında işçi ölümlerinin çıkış ve oluş nedenlerine bakıldığında karşımıza direkt uygunsuz ve kalitesiz olarak tasarlanmış iskeleler ve diğer güvenlik önlemleri çıkmaktadır. Sağlam ve tüm güvenlik önlemleri barındırılmadan yapılmış bir iskelenin çok ciddi sonuçlar doğuracağı da aşikârdır ve gündemden de sürekli bu tarz haberleri maalesef ki izliyor görüyoruz. İşveren veya firma sahibi olarak hem işçilerin can güvenliğini sağlamak hem de inşaatının güvenlikli bir şekilde bitirilmesini istiyorlarsa güvenlikli iskele kiralama olanaklarından mutlaka yararlanmalıdırlar.

 
Güvenlikli iskele kiralama anlamında en çok talep gören ve kurumsal firma olan ankaraiskelekiralama.net aracılığıyla en güvenli iskelelerinizi kurdurabilirsiniz. Hangi sektör olursa olsun deneyimli, genç ve aktif çalışanlarıyla oldukça başarılı işlere imza atan bu firma, sizin inşaatlarınıza da en iyi şekilde iskele sistemlerini kuruyor ve daha sonra da sökme işini de yine kendisi yapıyor. İnşaat firmalarına platform iskele kiralamanın yanı sıra otomati iskele ve galvanizli iskele hizmetleri de vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan personeller sayesinde iskeleler çok sistemli ve çok titizlikle yapılarak belli aşamalardan geçmektedir. Hayati önem taşıyan güvenlikli iskeleler sayesinde hem sizin hem de işçilerinizin içi rahat edecek. Bu sayede de alın teriyle oldukça yoğun bir şekilde çalışan işçilerimiz de ihmalkârlıklar yüzünden hayata veda etmeyecek. Her sektörde var olan güvenlik önlemlerinin inşaat sektöründe daha fazla olması da bundan kaynaklanmaktadır. Her hafta ve hatta her gün işçi ölümlerini gündemde görmekte olmamız da bunun acı bir gerçeğidir.

 
Eğer güvenli bir şekilde inşaat bitirilmek isteniyorsa işverenler ve firma sahiplerine de büyük iş düşüyor. Basında yer alan veya çevrenize baktığınızda dahi göreceğiniz onlarca inşaatın iskelelerine de baktığınızda ne kadar güvenliksiz olduğunu görebilirsiniz. İşte bu noktada firma yetkililerine düşen ucuz, kalitesiz veya her şeyiyle tam olmayan eksik bir iskele sistemine karşı güvenlikli kiralık iskeleler tercih etmeleri olacaktır. Önce iş güvenliği olan işçi sloganını sözde bırakmak değil yerine getirmek topluma daha fayda sağlayacağından mutlaka güvenlikli iskeleler kiralamalısınız. Eğer siz de Ankara’da inşaat hazırlığında olan ve güvenlikli iskele sistemlerini araştıran firma iseniz bu iskeleler hakkında en geniş detaylara ulaşmak ve bilgi almak için ankaraiskelekiralama.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.