Ankara İkinci El Eşya Alımında Tek Adres

Ankara İkinci El Eşya Alımında Tek Adres
30 Eylül 2019 10:32

Güzel başkentimiz Ankara’da ikinci el eşya alımı yapan firmamız, siz değerli ziyaretçilerimize ikinci el eşyanızı doğru fiyatlara satabilmeniz noktasında en kaliteli hizmeti sağlamaktadır. Tüm 2. El beyaz eşyalarından mobilya gruplarına, ikinci el antika eşyalarınızdan aklınıza gelen her türlü eşyanızı ücreti mukabilinde nakit olarak almaktadır.

 

 

Ankara ikinci El Eşya Alan Firmalar

 

İkinci el eşya alanlar olarak bizlere 0539 299 89 03 numaralı whatsapp hattından ulaşarak satmak istediğiniz ürünlerin fotoğraflarını gönderebilirsiniz. Ev ya da işyeri mobilyalarınızı, halılarınızı, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi vb. beyaz eşyalarınızı satmaya karar verdiğinizde Ankara ev eşyası firmamızdan teklif almadan karar vermeyiniz.

 

2. El eşya alımı yapan firmamız, evlerinizde zamanla biriken ve kullanım fazlası olarak değerlendirdiğiniz tüm eşyalarınızı nakdi olarak değerinden almaktayız. Satmak istediğiniz eşyalarınızın kullanım durumlarına istinaden sizlere öncesinden bir fiyat teklifi gönderiyoruz. Satmaya karar vermenizin ardından ücretsiz adresinize gelen ekibimiz eşyalarınıza en doğru fiyatı vermek suretiyle peşin olarak satın almaktadır.
İkinci el eşyalarınızı satıyor olmanız size sadece kazanç sağlamaz, ayrıca evinizi kabalık bir görüntüden kurtarmakla birlikte ihtiyacı olan başka müşterilerin kullanımına da olanak sağlamaktadır.
2. El Eşyalarınızı Değerinden Nakit Ödüyoruz

 

Uzun süredir kullandığınız eşyaların artık yenilenme zamanı geldiğini düşünüyor olabilirsiniz. Fakat eşyalarınızı atmak yerine neden bundan bir kazanç sağlamayın? Ankara ikinci el eşya alanlar arasında faaliyet gösteren İkinci el eşya alanlar olarak , satmak istediğiniz eşyaları hem değerinden alıyor,hem de en verimli olacak şekilde değerlendiriyoruz.
Her ne kadar eşyalar belirli müddet sonunda yıpranmış olsalar bile, zamanında etkisiyle insanda manevi bir değeri bulunuyor. Fakat belirli bir süre sonra ev ya da işyerlerinde boş alan açma gereksinimi doğuyor.
Bu süreçte her ne kadar eşyalarınızı satıyor da olsanız, müşterilerimizin kullandığı eşyalara gerekli hassasiyeti gösterdiğimizden emin olabilirsiniz.
Bize Danışmadan Karar Vermeyin: 0539 299 89 03