Analiz Group 2018 yılında yüzde 14 büyüme hedefliyor…

Analiz Group 2018 yılında yüzde 14 büyüme hedefliyor…
14 Mart 2018 12:12

Mekanik tesisat ürünleri, iklimlendirme sistemleri, yangın danışmanlığı ve iş güvenliği alanlarında faaliyet gösteren şirketler grubu Analiz Group’un Genel Müdürü Yavuz Ertarman 2017 yılının yoğun ve başarılı geçtiğini 2018 yılında ise yeni distribütörlüklerle beraber yüzde 14’lük bir büyüme hedeflediklerini açıkladı.

 

Sözlerine 2017 yılı için inşaat sektörü hakkında bir değerlendirme yaparak başlayan Yavuz Ertarman, inşaat sektörünün Türkiye’de lokomotif sektörlerden biri olduğuna vurgu yaparak, sektörün döviz kurlarından ve enflasyondan minimum etkilenmesi için konut kredi oranlarının tüketici için makul seviyelerde olması gerektiğinin altını çizdi.

 

Analiz Group – Samsung işbirliği

 

Uzun yıllardır birçok mağaza zincirlerine, otellere, bankalara ve insanın bulunduğu her noktaya iklimlendirme çözümleri ürettikleri belirten Yavuz Ertarman Samsung Klima ile yapılan bu anlaşmanın kendileri ve Samsung için önemli bir adım olduğunu belirterek, konutlarda klima sistemleri kullanımının ciddi bir şekilde artacağını öngördüklerini söyledi. VRF, multi tip klima kullanımlarının konfor açısından tüketici için en uygun çözüm olduğunu düşünen Analiz Group Genel Müdür’ü, bu alandaki yatırımlarının daha da artacağının sinyallerini verdi.

 

Hakan Plastik bizim lokomotif markamız..

 

Hakan Plastik markasının ilk ve en büyük dağıtıcılarından olduklarını belirten Yavuz Ertarman, Hakan Plastik markasının Analiz ile bütünleştiğini ve Hakan Plastik konusunda Group firmalarından Analiz Boru’nun müşteriler tarafından en fazla aranan bayi olduğunu belirtti. 4000 metrekare depolama alanını pvc boru, sessiz boru, drenaj boruları, koruge borular ve hdpe borulara ayırdığını belirten Yavuz Ertarman stoklama konusunda oldukça iddialı.

 

Hakan plastik ürünlerinin yanında yangın vana grupları,yangın hidroforu ve pompa grupları, yerden ısıtma sistemleri ve diğer sarf malzemeler konusunda Comisa, Unival, Sardoğan, Norm kelepçe, Etna pompa, Lowara, Trakya Döküm, Ode gibi üreticilerin stoklu olarak dağıtcılığını yapan Analiz Boru 2018 yılı için oldukça iddialı.