Ameliyatsız Bacak Germe Uygulamaları

Ameliyatsız Bacak Germe Uygulamaları
4 Mart 2021 22:52

Sarkma ve gevşeme problemini çok az yaşayan kişiler tarafından Ameliyatsız bacak germe estetiği tercih edilir. Bu yöntem sayesinde bacak istenilen forma kavuşur. Ayrıca bacaktaki selülit problemlerinde de etkili bir şekilde kullanılır. Pervin Dinçer Beauty Consultancy sayesinde sorunsuz bir şekilde bacaklarınız sıkılaşıp eski formunu kazanacak! Bu işlem oldukça dikkat ve titizlik gerektiren bir işlem olduğundan Pervin Dinçer gibi alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

 

EMSlim ile Bacak Sıkılaştırma

 

EMSLIM, kasları yoğun bir şekilde uyarıp kas yapımını hızlandıran bir cihazdır. Bu cihaz yoğun bir egzersiz yapıyormuş gibi hissetmenizi sağlar. Bu duruma aktif olmayan yani inaktif egzersiz denir. Bu teknoloji supramaximal kas kasılması yaratır. Bu kasılma diğerlerinde farklı olarak kısa süreli değildir. Bu bağlamda söz konusu kasların gergin kalmaya zorlanır bu sayede kaslar normalden daha fazla kasılır. HI – EMT teknolojisinin diğer bir avantajı da hem yağ yakımı hem de kas belirginleştirmenin aynı anda mümkün olmasıdır. EMSLIM’i diğer mevcut zayıflama yöntemlerinden ayıran diğer bir özellik işlemin uygulandığı cihazın içerisinde soğutma sistemi bulunmasından kaynaklıdır. Kişinin durumuna göre 6-8 seanslık EMSLİM programı oluşturulur.  Uygulama sonrası kişiye özel spor programlarıyla desteklenirse daha iyi sonuç alınır.

 

Exilis Elite Saten Germe ile Bacak Sıkılaştırma

 

Exilis Elite, yağ hücrelerini çeşitli ultrason ve radyo frekans dalgaları ile azaltarak kısmı (bölgesel) zayıflamayı ve cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Exilis Elite cihazı oldukça basit bir sistem ile çalışan kullanımı kolay bir alettir. Sistem güvenlidir çünkü içindeki soğutma sistemi sayesinde sıcaklık belli seviyenin üstüne çıkamamaktadır. Uygulama başlığının üzerinde bulunan soğutma sistemi ile cilt yüzeyi soğutulur bu şekilde aşırı ısının verdiği zarardan kaçınılır. Dolasıyla Exilis Elite güvenli bir sistemdir. Sistemin FDA onayı mevcuttur. Tedavi haftada bir olmak üzere 4 seans yapılır. Selülit tedavisi birkaç yöntemle yapılabilir. Bu işlem çok ciddi bir uygulama yöntemidir. Uzman kişiler tarafından uygulanmadığı zaman cildinizde sağlığınızı tehdit edecek problemlere neden olabilir. Bu nedenle bu işlemi mutlaka uzman bir güzellik merkezinde yaptırmalısınız.

 

Forma Plus ile Bacak Sıkılaştırma

 

Forma Plus, radyo frekans enerjisi kullana bir uygulamamadır. Gönderdiği enerji sayesinde cilt altı dokuda kolajen ve diğer bağ dokusu hücrelerinin artmasını sağlayarak bacaklarda daha sıkı bir görüntü sağlar.

Genellikle, 6-8 haftalık süre zarfında haftalık seanslar şeklinde yapılmaktadır. Pervin Dinçer’in öndeliğinde çalışmalarına ve kaliteli bakım uygulamalarına devam eden Pervin Dinçer Beauty Consultancy ekibi bu bacak sıkılaştırma işlemini sizler için en iyi şekilde uygulayacaktır! Her türlü bakım için Pervin Dinçer’i tercih edin!

 

Akustik Şok Dalga Terapisi AWT ile Bacak Sıkılaştırma

 

AWT uygulaması vücuttaki yağ dokularının direncini kaybetmesini sağlar. Özel bir el cihazı sayesinde deri altındaki yağ hücrelerine iletilen dalgalarının yağ hücrelerini ısıtıcı etkisinden yararlanılır ve bu sayede yağ hücrelerinden kurtulmuş olunur. Herhangi bir acı ve ağrı hissettirmeyen AWT uygulamasında muayenede planlanan tedavi için özel olarak seçilen uygulama yapılacak bölgeye jel sürülür. Sürülen jelin ardından hedef dokuya odaklanarak uygulama başlar. Kısa süre içerisinde bacağınızın sıkılaştığını hissedebilirsiniz. Akustik şok dalgaları yağ hücreleri üzerine basınç ve ısı enerjisi etkisi sebebiyle yağ hücrelerinin direnci kaybolur ve kötü görüntüye birikintiye sebep olan görünümlerini kaybederler. AWT toplam seans sayısı için sabit uygulama bulunmamaktadır ancak genellikle 6 ile 12 seanslık AWT uygulamalarının selülit tedavileri ve bacak sıkılaştırmada planlandığı söylenebilir. AWT uygulamasında seans aralıkları haftada 2-3 kez olmak üzere ayarlanmalıdır.