‘Aman Rahmi bey üzülmesin!’ Kılıçdaroğlu konuyu neden kapatmıyor?!

‘Aman Rahmi bey üzülmesin!’ Kılıçdaroğlu konuyu neden kapatmıyor?!
9 Aralık 2019 14:25

Hayatta en zor olan haklının değil güçlünün kazanmasıdır. Yaşamda bunun birçok örneğine rastlayabiliriz. Bu sözü en son Cumhurbaşkanı adayı olmuş CHP’li Muharrem İnce’nin uğradığı iftira için söylemiştim. Muharrem İnce, “Saray’a çıkan CHP’li” iftirasına uğrayınca hakkını aramak için konuşmaya başladığında karşılaştığı linç ve baskı karşısında “Ben partimin bu olaydan daha fazla yara almaması için konuyu kapatıyorum” dediğinde tartışmanın küllenmeye bırakıldığını düşünmüştüm. Ancak öyle olmadı.

 

 

Nedim Şener /Posta

 

‘Rahmi Bey üzülmesin’

 

Böyle kalmayacak gibi de görünüyor. Çünkü, “Saray’a çıkan CHP’li” konulu Rahmi Turan’ın yalan yazısına kaynaklık eden Talat Atilla, sosyal medyadan, bu haberin kaynağı olan kişinin CHP içinden olduğuna, Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını beklediğine ilişkin mesajlar atıyor. Ancak tartışmayı ve Muharrem İnce ismini yeniden gündeme taşıyan yine Kılıçdaroğlu oldu.

CHP Genel Başkanı, yalan yazıyı yazan Sözcü yazarı Rahmi Turan’a yine bir gazeteci aracılığıyla haber göndermiş; “Rahmi bey üzülmesin” demiş. Rahmi Turan, bu mesaj karşısında teşekkür ediyor. İddiaya göre yalana kaynaklık edenlerle yalanı köşesine taşıyanlar pek güzel anlaşmış, aralarında konuyu tatlıya bağlamışlar.

 

 

Yazının tamamını okumak için tıklayın