Alüminyum etiket

Alüminyum etiket
23 Ağustos 2017 10:00

Alüminyum etiketler sadece dayanıklılık ve makine hakkında bilgi vermek için kullanılmaz.

 

Alüminyum etiketler özenli bir tasarım ile hazırlanır. Çünkü makinelerin üzerinde yer alarak ürün estetiğini etkiler. Birden fazla grafik çalışması yaparak müşterilerimizin beğendiği çalışmaları metale aktarmaktayız. Alüminyum etiketler dış çevrenin etkilerine karşı dayanıklıdır. Firmalara uzun süre reklam yapma avantajı sağlamaktadır. Firmaların adresleri, malın tanıtımı, seri no, üretim yılı gibi bilgiler alüminyum etiketler üzerinde yer alır. Geniş bir kullanım alanına sahip alüminyum etiket ile kolaylıklar artmaktadır.

Ürettiğimiz alüminyum etiketler güneş ışını, tuz püskürtme, yüksek sıcaklıklar, temizlik ürünleri ve diğer aşındırıcılara karşı dayanıklıdır. Mülkiyet oluşturmak için kullanılan alüminyum etiketler bu şekilde size daha fazla kullanım ömrü sunar. Alüminyum etiketlerimiz havacılık, medikal, askeriye, Telekom ve üretim gibi sektörlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Bilgisayar donanımları üzerinde sık sık alüminyum etiket kullanılır. Etiketler bağlı olunan ekipmanlar ile ilgili bilgi verir. Etiketler her renk ve şekilde basılabilmektedir. Şirketinizin logosunu hayal gücünüze göre alüminyum etiketlere basabilirsiniz.

 

Serigrafi Baskı
Bu baskı sistemi oldukça yaygın bir biçimde kullanılan baskı sistemidir. Serigraf baskıda, görüntüyü oluşturacak olan mürekkep, doğrudan baskı yüzeyine uygulanır. Bu baskı tekniğinin tarihi, insanlık tarihi kadar eskidir.

Serigraf baskı alanları:

Bu uygulama, birçok farklı özellikteki yüzeylere rahatlıkla uygulanabilmektedir. Tekstil ürünleri üzerinde uygulanabilir. Ön tarafında yazı ve birçok şekil bulunan t- shirtler, bu baskı tipi uygulanarak hazır hale getirilmektedir. Ajanda kapakları üzerindeki yazı baskıları, yine bu baskı sistemi ile yapılmaktadır. Kupa, cam, ahşap gibi promosyon ürünleri üzerindeki, yazı, marka, tasarım veya logolar bu işlem ile uygulanmaktadır. Uygulayacak olan ustaların kendini geliştirmesiyle, logo, reklam, grafik tasarım ve farklı bir şekilde resim dili oluşturulması, bu baskının çok çeşitli alanlarda kullanılmasını sağlamıştır. Bu yaygın kullanış alanları, serigrafi baskı sistemine olan ilgiyi artırmış ve çok kullanılması gelişimini sağlamıştır. Serigrafi baskı alanları genellikle bu alanlardan oluşmaktadır.

 

Damla Etiket
Damla etiket genel itibariyle, ürünün marka değerini artırmasını hedefleyen; markaya ve ürüne göre hazırlanmış baskı şeklindeki ebatlar ile damla şekliyle istenilen bölgeyi şeffaf bir şekilde saran, dondurulduktan sonra ise, korumaya başlayan kendinden yapışkanlı olan, etiket türüne damla etiket denir.

Damla etiket yapım şekli:

İstenilen şekilde etiket baskısı yapıldıktan sonra, geride kalan ürünün ya da markanın artan kısmı çıkarıldıktan sonra, sadece etiket kısmı kalır. Daha sonra, etikete özel makine aracılığıyla, sıvı şeklinde olan kimyasal reçine, etiket üzerine damlatılır. Soğuduktan sonra, etiketin son hali ortaya çıkar ve etiketin son hali ortaya çıkar.

Damla etiket yaptırmanın avantajları:

Sıcak ve soğuk havalarda, dirençli olması ayrıca görünüm şekli olarak derinlik hissi olması sayesinde 3 boyutlu bir etiket havası verir. Ayrıca, yapılım şekli kullanılan malzemeler gibi nedenlerden dolayı, yıpranmalara karşı etkilidir ve bu sayede etiket daha uzun ömürlüdür.