Altın Kolyeleri Böyle de Kullanabilirsiniz!

Altın Kolyeleri Böyle de Kullanabilirsiniz!
13 Haziran 2019 10:52

Kadınların favorisi olan aksesuarların başında kolyeler geliyor. Özellikle altın kolyeler ışıltısıyla ve zarafetiyle en sevilen tasarımlardan biri haline geldi. Kadınlar şık davetlerin yanı sıra gündelik hayatlarında da bu tasarımları sıklıkla kombinlerinde kullanıyor. Son dönemde ise birkaç farklı kolyeyi bir arada takmak yükselen bir trende dönüştü. 3 ya da 4 farklı kolye modelinin takıldığı bu trendi uygulamak için seçtiğiniz kolyelerin farklı uzunluklarda olmasına özen gösterin.

 

 

Peki, kolyeleri  başka ne şekilde kullanabilirsiniz? Sırt dekolteli bir kıyafet giydiğinizde kolyenizi arkaya atarak da  kullanabilirsiniz. Son yıllarda çok daha fazla popülerlik kazanan bu kullanım şekli sırt dekoltesine vurgu yapıyor ve bu sayede zarafetinizi de ön plana çıkarıyor. Bu nedenle gönül rahatlığı ile uygulayabileceğiniz bir kullanım şekli olduğunu belirtelim.

 

Hazırladığınız kombiye uygun bir bilekliğiniz yok mu? O halde kolyenin uç kısmını çıkarın ve zincirini bileğinize dolayın!  İşte size zarif ve harika bir bileklik! Çok sayıda kadının kullandığı bu yöntem bileklik ihtiyacınızı en pratik şekilde karşılamanızı sağlıyor. Hatta birkaç farklı kolyenin zincirini bileğinize dolayarak bambaşka bir görünüm de elde edebilirsiniz.  Sarı ve beyaz altın rengini bir arada kullanarak ters köşe bir şıklık yakalayabilirsiniz.

 

Altın Kolyeden Şahmeran Bileklik Yapımı

 

Aynı zamanda altın kolyelerinizi şahmeran bileklik şeklinde de kullanabileceğinizi belirtelim. Bunun için kolyenin ucunu çıkarabilirsiniz ya da elinizin üst tarafına gelecek şekilde kullanabilirsiniz. Orta parmağınızla zincir geçirdikten sonra uçlarına günde değiştirin ve bileğinize bir tur doladıktan sonra klipsini takın. Bu kullanım şekli her boyda kolye için geçerli olmasa da idare uzunlukta olan bir kolyenizle harika bir şahmeran bileklik de yapabilirsiniz.

Bu arada yenilenen kolyele modellerine göz atmak için hemen altinbas.com internet sitesine tıklayın. Altın kolye modasının nabzı bu sitede atıyor. Hangi tasarımlar moda ya da hangi kolye modelleri gözden düştü gibi çeşitli sorularınıza da yanıt bulabilirsiniz. Aynı zamanda yeni sezon tasarımları inceleyebilir ve fiyatlarına göz atarak takı koleksiyonunuza yeni üyeler kazandırabilirsiniz. Fiyatlar son derece makul olduğundan acele etmenizde fayda var. Seçenekler kısa sürede tükenebilir!