Alper Taşdelen’in kurşunlanmasıyla ilgili İlyas Güven Eroğlu’ndan C. Savcılığı’na suç duyurusu!

Alper Taşdelen’in kurşunlanmasıyla ilgili İlyas Güven Eroğlu’ndan C. Savcılığı’na suç duyurusu!
6 Kasım 2015 17:15

Dün  Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in kayınpederi Mansur Celebcioğlu tarafından 20 Eylül 2015 tarihinde kurşunlanmasıyla ilgili Halkın Habercisi olarak, belge ve bilgilere dayalı haberimizin ardından H&H Yönetim Kurulu Başkanımız İlyas Güven Eroğlu tarafından Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in  ateşli silahla kayınpederi Mansur Celebcioğlu tarafından yaralandığı, Güven Hastanesi’nde tedavi gördüğü ancak bu durumun polise ve adli makamlara intikal ettirilmediği, özellikle gizlendiği bunun da hastanenin yetkilileri ve mağdurun babası Doğan Taşdelen tarafından sağlandığı gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Savcılığı’na 2015/151727 soruşturma numarası ile suç duyurusunda bulunulmuştur.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 
RANTÇILARA KARŞI DİRENMEKTEN İBARET

 

 

Halkın Habercisi Haber Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu, konuya ilişkin açıklama yaparak CHP içindeki bir tartışmada yer almadıklarını belirterek şunları söyledi:

 

 

“Bütün siyasi mücadelemiz, CHP’de parti içi demokrasinin yaşama geçirilmesi ve ailevi ilişkilerle partimizden yararlanan, rantçılara karşı direnmekten ibarettir.

İşte bu sebeple karşımızda gerek rant kuleleriyle, gerekse ağababalarından aldıkları genel merkez desteğiyle bizleri susturmaya, yıldırmaya çalışanlara karşı hukuk çerçevesi içinde mücadele etmeyi sürdüreceğim.

Şunu çok iyi bilsinler ki; herkes teslim olmaz, doğrular, o cesur yürekler sayesinde yaşar.

Daha dün belediye meclis üyelerine ‘ben akrabam olan CEPA’ya rezidans için hiçbir izin vermedim’ diye savunma yapan Taşdelen’i daha bugün Celebcioğulları’nın avukatları ‘biz tadilat izni alarak Rezidansı yapıyoruz’ diyerek bize gönderdikelri yazıyla yalanlamışlardır!

Yarın da Halkın Habercisi’nin doğruları yazdığı adalet önünde ortaya çıkacaktır.”

 

Konunun kamu adına kovuşturulması gereken bir suç olması nedeniyle  Cumhuriyet Savcılığı’na bildirme gereği duyduğunu ifade eden Eroğlu, konunun araştırılarak, soruşturmanın yapılmasını ihbar eden kişi olarak bildirdi.

 

 

Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu’nun konuyla ilgili tüm bilgi, belge ve kayıt ve görüntüleriyle ayrıca tanık isimlerini de Cumhuriyet Savcılığı’na bildirdiği öğrenildi.

 

12345