Mafyaya karşı POLİS koruması! Alper Taşdelen’e ÖLÜM tehdidi!

Mafyaya karşı POLİS koruması! Alper Taşdelen’e ÖLÜM tehdidi!
9 Mayıs 2016 17:31

Çankaya Belediyesi Başkanı Alper Taşdelen ve kuzeni CHP Tunceli milletvekili Gürsel Erol’un, Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi’ne haftalar önce başvurarak, ölüm tehditleri aldıkları gerekçesi ile koruma talebinde bulundukları ortaya çıktı.

 

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

H&H’nin derin kaynaklardan edindiği bilgiye göre Taşdelen kuzenlerin, kısa bir süre önce, Türkiye çapında ünlü bir yeraltı lideri ile aralarının açıldığı ve tehdit aldıkları kaydedildi.

 

 

Zaten üç kişilik ve tabanca taşıyan yakın korumaları bulunan Alper Taşdelen, böylelikle artık yanında bir de muvazzaf POLİS memuru gece gündüz gezmeye başladı. Taşdelen yaklaşık 6-7 ay kadar önce de, Ankara Emniyeti’ne  silah taşıma ruhsat başvurusu yapmıştı.

 

 

1

2

 

 

Yaklaşık 1 sene kadar önce de Taşdelen Kızılay’daki belediye binasındaki makam odasının camlarını kurşun geçirmez ve lav silahına karşı güvenli zırhlı camlarla kaplatmıştı. Yakşalık 300 bin TL’ye mal olan bu camları, Taşdelen ilk başta reddetse de H&H’nin fotoğrafları yayınlaması üzerine kabul etmek durumunda kalmıştı.

 

 

http://www.sabah.com.tr/ankara-baskent/2015/09/02/tasdelen-makamini-zirhla-korumaya-aldi
Taşdelen’in göreve geldikten 3 ay sonra özel kalem katına da x-Ray cihazları koydurarak misafirlerinin üzerlerini arattırması da basına yansımıştı. Angora’daki lüks villasının etrafına da 6 ay kadar önce alarm sistemi ve kameralar koyduran Taşdelen’in güvenlik kaygısı bugüne kadar eski Çankaya Belediye Başkanlarının sokak ortasında korumasız bir şekilde yürümelerine alışkın olan Çankaya halkını ve CHP üyelerini şaşırttı.

 

Şimdi Halkın Habercisi olarak soruyoruz:

 

 

Sayın Taşdelen; siz Ankara’nın kalbi Çankaya’nın belediye başkanısınız. Ne babanız ne de diğer başkanlar polis ve koruma ordusu ile gezmiyorlardı. Bu gelenek AKP ile başladı. Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışında böyle bir gelenek yoktur! Aldığınız tehdidi lütfen kamuoyuna açıklayınız! Kimdir bu mayfa bağlantılı, rant babaları?! Sizi neden tehdit ediyorlar?! Neden korkuyorsunuz?! Sizden önceki belediye başkanlarımız böyle bir olaya maruz kalmadılar da neden siz kaldınız?! Zaten hali hazırda iki şoför ve 3 özel silahlı korumanız varken, sizin de taşıma ruhsatınız varken, polis korumasına neden ihtiyaç duydunuz?!

 

 

Maalesef burnumuza kötü kokular geliyor… Halkın Habercisi olarak bu işin peşini de bırakmayacağız…

 

 

H&H’nin daha önce kronolojik olarak yaptığı Taşdelen’in güvenlik kaygısı haberine de aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.halkinhabercisi.com/alper-tasdelenin-guvenlik-kaygisinin-perde-arkasi

 

 

2222