Alper Taşdelen-Melih Gökçek stratejik ortaklığının perde arkası

Alper Taşdelen-Melih Gökçek stratejik ortaklığının perde arkası
6 Kasım 2015 17:15

Halkın Habercisi olarak CHP tabanını doğrularla aydınlatmaya devam edeceğiz…

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Daha öncesinde de yazmıştık, Mansur Yavaş Ankara’yı kazandığı halde kaybettirilmişti. Bunda en büyük katkı da hiç şüphe yok ki CHP tabanının 1999 seçimlerinde, partiyi terkederek ve DSP’den aday olup, Karayalçın’ın oylarını bölerek, Ankara’yı Gökçek’e teslim eden Doğan Taşdelen’in oğlunun CHP Çankaya’dan aday gösterilmesiydi. Çankaya’da babadan oğula yaşanan saltanat, CHP örgütlerinin moralini altüst etmişti…

 

2

 

 

Bestekar Sokak’ta açılan Mansur Yavaş’ın seçim stratejisini yürütecek, sözde koordinasyon merkezinin başında Özgün Ökmen ve Bülent Kuşoğlu bulunmasına rağmen, süreci fiili olarak yöneten kişi ne tesadüftür ki, Doğan Taşdelen’in yeğeni halen CHP Tunceli milletvekili olan Gürsel Erol’du…

 

 

Yavaş, maalesef o dönemde oy vermeleri garanti olunan yerlerde oyalandırılarak ve sürekli bilinçli hatalar  yaptırtılarak, zaman kaybettirilerek mağdur edilmiştir.

 

 

1

 

 

Hatırlayacaksınız dönemin içişleri bakanı Efkan Ala, Nazım Hikmet Kongre Merkezi’ne giderek oy sayımına müdahil olduğu sırada, CHPli milletvekilleri ile Yavaş’ın da, o anda halkla birlikte orada bulunması gerekirken, canlı yayında Yavaş TV karşısına çıkartılmış, Yavaş’ın sağında Alper Taşdelen, solunda ise kuzeni Gürsel Erol, adeta bilinçli bir şekilde ve yine bilinçli bir rehavet edasıyla, Gürsel Erol, ilk sözü alarak ve Yavaş’ın elini havaya kaldırarak ‘seçimi kazandık rahat olun açık farkla öndeyiz’ demiş ve sandık güvenliğinin tehlike altına girmesine neden olmuştur…

 

aaaaa

 

 

CHP’nin sözde koordinasyon bürosunda, alkışlar, tezahüratlar yaşanırken, Efkan Ala ve ekibi de bu rehaveti Gökçek adına zafere dönüştürmekteydiler. Bugün Yavaş kaybetmiştir ama yanındaki dayıoğullarından biri Çankaya Belediye Başkanı, öbürü Tunceli milletvekilidir…

 

as

 

GÖKÇEK TAŞDELEN ASLINDA KARDEŞ

 

 

Haksız mı olduğumuzu düşünüyorsunuz?

 

 

O zaman soruyoruz?

 

 

* YSK önünde binlerce yurttaş hile yapıldığı inancıyla eylem yapıp nöbet tutarken, Alper Taşdelen niçin bir kez olsun eylemci gençlerin yanına gitmemiştir?

 

 

* Dönemin CHP’li ilçe başkanı Mehmet Perçin, niçin ‘oyları karşılaştırıyoruz, hile yoktur, evlerinize dönün’ diye yurttaşlara seslenmiştir?

 

 

* Mansur Yavaş Anayasa Mahkemesi’ne itiraz başvurusu yaparken, Yavaş’ın yanında başvuruya birlikte gitmesi gereken Alper Taşdelen, bunun yerine seçimden 3 gün sonra, henüz şaibe iddiaları tazeyken, niçin ve ne amaçla Hürriyet Ankara’dan Deniz Gürel’e ‘Sayın Gökçek’le kavga etmeden uyum içinde Çankayalılara hizmet için çalışacağım. Eskisi gibi Çankaya-Büyükşehir çatışması olmayacak’ gibi tuhaf bir açıklamada bulunmuş ve Yavaş’ı Anayasa Mahkemesi önünde ofsaytta bırakmıştır?

 

 

* Gökçek, Kurtuluş’ta bulunan çok katlı otoparkı Çankaya’nın elinden kapınca, Taşdelen niçin bir müdahalede bulunamamıştır?

 

 

* Sayın Kılıçdaroğlu hemen her fırsatta Taşdelen’e arka çıkarken, Melih Gökçek’in Kılıçdaroğlu’na attığı sert ve bazen edep dışı tweetlere, oğul Taşdelen niçin bir gün olsa tweet atarak cevap verme cüretinde bulunmamıştır?

 

 

* Ahlatlıbel Tesisleri’ne Gökçek el koymuştur, ama Taşdelen bir iki basit Ankara ekine demeç vermek dışında, nedense hiçbir eylem ortaya koymamıştır?! Ahlatlıbel’e giderek yurttaşlarla bir pazar günü mini bir miting yapmaktan bile çekinmiştir?

 

 

* Eskiden Gökçek, Haydar Yılmaz, Muzaffer Eryılmaz, Bülent Tanık ile kamuoyunda sürekli uğraşıp çatışırken, bir kez olsun bile Çankaya Belediyesi veya başkanı oğul Alper Taşdelen’i eleştiren tweet neden atmamıştır?

 

 

* Hemen her gün, CHPli İzmir, Ataşehir, Beşiktaş, Kadıköy vs belediyeleriyle ilgili belge yayınlayan, tweet atan, ithamlarda bulunan Gökçek, acaba neden ve niçin sayın Alper Taşdelen’e bugüne kadar en ufak derecede yüklenmemiştir.

 

 

* CHP Ankara ve Çankaya örgütleri, niçin uzun zamandan bu yana Gökçek’e karşı ciddi ses getiren bir eylemde bulunmamışlardır?

 

 

* Bu gizli kardeşliğin, acaba Akçalı Yapı Kooperatifi, Ankara’nın girişlerindeki ucube kapıları yapan firmanın sahibinin Atilla Bingöl (Tekin Bingöl’ün kardeşi) olmasıyla ya da CEPA AVM otoparkında yasalara aykırı olarak yükselen 22 katlı rezidans ile bir alakası var mıdır?

 

 

Allah aşkına; Gökçek gibi bir CHP karşıtı, yanıbaşındaki Çankaya Belediyesi’nin bu kadar açığı varken görmezlikten gelerek, neden taa İstanbul’daki CHP’li belediyelerin açıklarını twitter aleminde durmadan ortaya çıkarmaktadır?!

 

 

Bizden sorması, yanıtını siz değerli CHP’liler düşünsünler…