Alper Taş: Beyoğlu’nda halkı krize karşı kooperatiflerle koruyacağız

Alper Taş: Beyoğlu’nda halkı krize karşı kooperatiflerle koruyacağız
25 Mart 2019 11:00

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ın yaklaşan yerel seçimler öncesinde ziyaretleri sürüyor. Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı’nın kooperatifçilikle ilgili toplantısına katılan Alper Taş, “Türkiye maalesef büyük bir ekonomik kriz tehlikesiyle karşı karşıya. Seçilmemiz halinde kooperatifçiliği tekrar canlandıracak, Beyoğlu’nda üretici ve tüketiciyi krizin ağır etkilerine karşı koruyacağız. Beyoğlu’nu kooperatiflerle donatacağız” dedi.

 

 

“HİZMETTE AYRIMCILIK DÖNEMİ KAPANACAK”

 

 

Alper Taş’ın ilk ziyareti Kasımpaşa’da bulunan Akseki Gümüşdamla Derneği’ne oldu. Burada düzenlenen etkinliğe katılan Alper Taş, “Beyoğlu’nda belediyenin vatandaşlara karşı ayrımcı tutumuna son vereceğiz. Beyoğlu’nun her vatandaşı belediyeden hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

 

 

İSMAİL ÜNAL: ALPER TAŞ’I DESTEKLEYELİM

 

 

CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan’ın hazır bulunduğu etkinliğe CHP Beşiktaş eski Belediye Başkanı İsmail Ünal da katıldı. Burada bir konuşma yapan İsmail Ünal, “Türkiye çok önemli bir yol ayrımında. 31 Mart’ta Alper Taş ve Erdoğan Erdoğan’a verilecek her destek sosyal belediyeciliğin Türkiye’ye hakim olması adına büyük bir öneme sahip” diye konuştu. CHP Akseki Belediye Başkan Adayı Erdoğan Erdoğan ise Akseki’de seçimi kazanan tarafın kendileri olacağını ifade etti ve Beyoğlu’nda yaşayan Aksekililer’in Alper Taş’ı desteklemesi çağrısında bulundu.

 

 

Beyoğlu’nda halkçı belediye anlayışının hakim olması için belediye başkanlığına aday olduklarını ifade eden Alper Taş, “Beyoğlu’nda yaşayan her vatandaş belediyenin hizmetlerinden eşit olarak faydalanacak. Belediyeden hizmet alabilmek için bir partinin başkanından vize almak zorunda kalmayacak. Vatandaşların gururla ‘Beyoğluluyum’ diyebilecekleri Türkiye’ye örnek olacak bir kent inşa edeceğiz” diye konuştu.

 

 

KOOPERATİFÇİLİK HAK ETTİĞİ İTİBARINA KAVUŞACAK

 

 

Gümüşdamla Derneği’nin ardından Ortak Yaşamı Geliştirme Vakfı’nda düzenlenen kooperatifçilik konulu etkinliğe katılan Alper Taş, burada yaptığı konuşmada kooperatifçiliğin hükümet politikalarıyla bitirilme noktasına getirildiğini ifade etti. 31 Mart’ta seçilmeleri halinde Beyoğlu’nu aynı zamanda bir kooperatif kenti yapacaklarını ifade eden Alper Taş, “Yaklaşan ekonomik kriz hem üreticiyi hem de tüketiciyi tehdit ediyor. Gıda kooperatifleriyle hem üreticiye alın terinin karşılığını vereceğiz, hem de aracıları ortadan kaldırıp tüketicinin ucuz ve sağlıklı gıdaya erişimini sağlayacağız. Konut, kültür sanat, spor kooperatifleriyle Beyoğlu’nda kooperatifçiliği hak ettikleri itibarına yeniden kavuşturacağız” diye konuştu.

 

 

1553418174_gumusdamla_2

1553418174_kooperatif