Almanya’da Beşiktaş coşkusu

Almanya’da Beşiktaş coşkusu
16 Mayıs 2016 09:22

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON OLDU, NURNBERG’DE YER YERİNDEN OYNADI

 

 

 

 

Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u 3-1 yenmesinin ardından Nürnberg’de adeta yer yerinden oynadı. Nürnberg Beşiktaşlılar Derneği’nde maçı takip eden Beşiktaş taraftarları, maç boyunca adeta tribündeymişçesine takımlarını desteklediler. Atılan her golde, sevinç çağlıkları dışarlara taştı. Aralarında kadın taraftarların da olduğu Beşiktaşlılar, maç sonunda bahçeye çıkıp şampiyonluklarını burada meşaleler yakarak kutladılar. Taraftarlar daha sonra araçları ile Nürnberg sokaklarında korna çalıp Beşiktaş şampiyonluğunun coşkusunu doya doya yaşadılar.

Taner Tüzün / Nurnberg (DHA)

 

KÖLN’DE BEŞİKTAŞ KARNAVALI

Almanya’nın Köln kentinde Beşiktaş taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları karnaval havasında geçti. Avrupa Beşiktaşlılar Derneği’nin üyeleri, maçı Diamonds Diskotek’te izledi. Üzerlerinde siyah-beyaz formaları ve atkılarıyla Beşiktaşlılar maç süresince takımları için tezahüratta bulundular. Maçın bitmesiyle birlikte Beşiktaşlıların coşkusu doruğa ulaştı. Köln’ün eğlence mekanlarının bulunduğu Ring caddesine çıkan Beşiktaşlılar şampiyonluğun sevincini yaşadılar. Beşiktaşlıların geç saatlere kadar süren kutlamaları süresince polis caddeyi trafiğe kapattı.
Hakan Aytaş / Köln (DHA)

 

HAMBURG’DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Beşiktaş taraftarları, yedi yıl sonra gelen şampiyonluğu Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da büyük bir coşkuyla kutladılar. Avrupa’da ilk kurulan resmi taraftar derneklerinden olan Hamburg Beşiktaşlılar Birliği üyeleri kentin St. Pauli ilçesinde Çarşı Grubu’nun lokali Gol Lounge’da Beşiktaş – Osmanlıspor maçını izlediler. Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Lütfü Kortağ, yönetim kurulu üyeleri Bülent İreçge ve Ertaş Akçelik maç sonunda üyelerle birlikte lokal önünde de sevinç gösterilerinde bulundular. Lütfü Kortağ şampiyonluğu bileklerinin gücüyle kazandıklarını ve Şampiyonlar Ligi’nde de fırtına gibi eseceklerini söyledi.

Yakup ASKERZADEH / HAMBURG, (DHA)