Ali Kılıç’a bir tepki de CHP’li Atilla Sertel’den geldi!

Ali Kılıç’a bir tepki de CHP’li Atilla Sertel’den geldi!
11 Ocak 2018 13:56

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun düzenlediği Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele konulu toplantıya katılması tartışma yarattı.

 

 

CHP’li başkanlar sosyal medya hesaplarından toplantıya dair fotoğrafları paylaştı.

 

CHP’li Başkanların, Beşiktaş ve Ataşehir Belediye Başkanlarının görevden alınmasının ardından bu paylaşımları yapmasına partililer arasından tepkiler gelmeye devam ediyor.

 

 

CHP İstanbul milletvekili İlhan Cihaner, “Belediye başkanlarımızın (parti politikalarını, kaygılarını ve gündemlerini gözetmeyip) “iktidara yaranma” görüntüsü verebilecek söylem ve görüntülerden kaçınmaları gerekir. Zorunlu resmi temaslar dışındaki bu görüntüler, -en azından- boyun eğmeyenlere ve direnenlere hakarettir” diyerek Ali Kılıç’a sert tepki gösterdi.

 

 

Başkan Kılıç’a bir tepki de CHP Grupbaşkanvekili Özgür Özel’den geldi. Özel, Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyareti sırasında “Fotoğrafı görünce içim sızladı” yorumunu yaptı.

 

 

Ali Kılıç’a gelen tepkiler bu isimlerle sınırlı kalmadı.

 

 

CHP İzmir milletvekili Atila Sertel de Twitter üzerinden yaptığı açıklamada CHP Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a tepkisini şu sözlerle dile getirdi.

 

 

index