Ali Baba ve Yedi Cüceler ve Düğün Dernek 2 ile kahkaha tufanı

Ali Baba ve Yedi Cüceler ve Düğün Dernek 2 ile kahkaha tufanı
20 Kasım 2015 09:16

Son yıllarda oldukça hızlı bir gelişim sürecine giren Türk sinmesi birbirinden değerli pek çok sinema filmini izleyiciyle buluşturuyor.

 

 

 

Özellikle de son birkaç yıldır Türk sinemasına olan ilginin artmasını sağlayacak birbirinden başarılı yerli yapımın öne çıkıyor olması ile birlikte çok sayıda Türk filmi çekilmeye başlandı. Beyazperdede Türk sinemalarına olan ilginin her geçen gün yüksek oranlarda artış göstermesi ve film yapımcılarının gelir elde ediyor olmaları, çok sayıda yeni Türk sinema filminin çekilmeye başlamasına yo açıyor.

 

Günümüz modern Türkiye’sinde hem çekim kalitesi, hem konu hem de oyunculuk bazında dünya standartlarında çok sayıda sinema filmi çekilirken, komedi türü ön plana çıkıyor. Başarılı isimleri kaleminden çıkan komedi türündeki sinema filmleri izleyiciyi hem neşelendiriyor hem de üzüntüye boğuyor. Günümüz modern teknolojisinin hızlı gelişimi ile birlikte yaygınlaşan internet kullanımı, film sektöründe de etkilerini en net şekilde gösteriyor. Özellikle son yılarda gelişen teknoloji sayesinde internet üzerinden son derece pratik bir şekilde film izle  uygulamalarını kullanarak, en yeni ve en güncel sinema filmlerini dahi internet kolaylığında ve rahatlığında seyredebilme imkanına sahip olunabiliyor.

 

2015 yılında da komedi türündeki sinema filmlerinde hareketli bir dönem geçiren Türk sinemasının başarılı isimlerinden birisi olan Cem Yılmaz’ın kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği Ali Baba ve 7 Cüceler izle  seçeneği ile online olarak izlenebilecek. Komedi ve aksiyonu bir araya getiren film, Cem Yılmaz’ın hem yazdığı hem de oynadığı 4. film olma özelliğini taşırken, kadrosunda yine Zafer Alagöz, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin, Çetin Altay ve Irina Ivkina yer alıyor.

 

2015’e damga vuran bir diğer popüler komedi türündeki sinema filmi olan Düğün Dernek’te serinin 2. filmi ile beyazperde de yerini alıyor. Son yılların popüler komedi oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin Sivas’ta geçen düğün organizasyonu hikayesini konu edinen ilk filmin ardından bu kez düğün sünnet düğünü olarak karşımıza çıkıyor. Düğün Dernek 2 izle seçeneği ile yine internet üzerinden son derece pratik ve kolay bir şekilde izleyebilme imkanına sahip olunabilen film, sansürüz olarak izleyebilmenin de keyfini doyasıya sunuyor.