Ali Ağaoğlu: 17 Aralık benim için bir travmaydı

Ali Ağaoğlu: 17 Aralık benim için bir travmaydı
10 Şubat 2016 16:49

Bakırköy’de inşaatı başlayan ancak 17 Aralık süreci ile birlikte yapımı durdurulan ‘Bakırköy 46′ projesi, “Central Park İstanbul” yeni adıyla görücüye çıktı.
17 Aralık sürecinde gözaltına alınan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Bakırköy 46 Projesi’nin kendisi için büyük önem taşıdığını belirterek, “17 Aralık benim için bir travmaydı” dedi.

 

 

Central Park İstanbul’un lansmanı için düzenlenen basın toplantısı, Ali Ağaoğlu’nun Kuruçeşme’de bulunan boğaz manzaralı evinin bahçesinde hazırlanan çadırda yapıldı. Toplantıya Ali Ağaoğlu’nun yanı sıra Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ve şirket çalışanları katıldı.

 

 

“17 ARALIK BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK TRAVMAYDI”

 
17 Aralık’ta gözaltına alınan Ali Ağaoğlu, “17 Aralık benim için çok büyük bir travmaydı. Hak etmediğimiz şekilde, kendimizi bazı olayların içinde bulduk. Allah’a şükür geçti” diye konuştu. Gazetecilerin çeşitli sorularını da yanıtlayan Ağaoğlu, “Bakırköy 46 projesi bana manevi açıdan büyük darbe olmuştu. Böyle bir olayla karşılaşınca daire sattığımız insanlara parasını geri ödedik” dedi.