Aleyna Tilki: ‘Keşke herkes çıplak gezse’

Aleyna Tilki: ‘Keşke herkes çıplak gezse’
15 Eylül 2017 22:53

Son zamanların en dikkat çeken şarkıcılarından biri olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine çok konuşulacak bir açıklamalara imza attı.

 

 

 

 

Her konuşması olay olan şarkıcı ilginç demeçlerine bir yenisini daha ekledi. Sen Olsan Bari ve Cevapsız Çınlama şarkılarıyla popüler olan Tilki, kendini beğendiğini gösteren sözler söylemeye devam ediyor.

 

 

Aleyna Tilki, özel bir TV’ye verdiği röportajda neden bazı mekanlardan kovulduğunu da anlattı. İşte Tilki’nin gündemde kalmak için söyledi*ği o şaşkınlık yaratan sözler…

 

 

“İÇİMDEN GEÇENLERİ SÖYLESEM, BENİ SINIR DIŞI EDERLER”

 

Keşke ayıp olmasaydı da herkes çıplak gezseydi diyen Aleyna Tilki, “İçimden geçen her şeyi Tweet atsam beni sınır dışı edenler.” dedi. Kendini çok beğenen Aleyna, aynaya her baktığında ne kadar mükkemmel olduğunu da söylemeden edemedi.

 

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

 

Aleyna Tilki, 2014 yılında TV 8’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak adını duyurmuştu. 2000 doğumlu olan Aleyna Tilki Konya doğumludur. Annesi Trabzon Of’lu olan Tilki’nin babası ise Rus göçmenidir. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Dj Emrah Karaduman ile birlikte çıkardıkları Cevapsız Çınlama şarkısı ile Youtube’da çok fazla dinlenmiştir.

 

 

Kaynak: Sözcü

 

Aleyna Tilki: ‘Keşke herkes çıplak gezse’