Aldığım en iyi Vaillant servisi hizmeti

Aldığım en iyi Vaillant servisi hizmeti
16 Şubat 2017 09:33

Kombitamircisi.com.tr sitesini ziyaret etmeyen Vaillant kullanıcılarına tavsiyem siteyi incelemeleridir.

 

Site üzerinde Vaillant kullanıcılarına özel tüm arızalar ile alakalı açıklamalı ve detaylı bilgiler yer alıyor. Bilgilerin tümü tüketici sorularına yanıt verecek şekilde. Ayrıca sunulan hizmet kesinlikle ödeyeceğiniz tutara değiyor. Çünkü firmanın hizmetlerini sunan teknisyenler gerçek anlamda profesyonel. En önemlisi de müşterisini önemsiyor ve sorduğunuz her bir soruya yanıt veriyor. Sizlere bu yazımda kombitamircisi.com.tr den aldığım Vaillant Servisi hizmetinden bahsedeceğim. Umarım yazımı okuyan tüm Vaillant kullanıcıları yaşadıkları sorunlardan biran önce kurtulabilir.

 

Bundan yaklaşık bir hafta öncesinde Vaillant kombimde aniden su akıntısı sorunu oluştu. Sebebini çözemedim ama sabah kalktığımda yerler ıslanmıştı. İnternetten araştırma yaptım. Tabi her kullanıcı gibi amacım en iyi servis hizmetini en ucuza alabilmekti. Yaşadığım sorunun kesin olarak çözümlenmesi de tek düşüncemdi. Neyse ki yaptığım araştırmalar sonucunda kombitamircisi.com.tr sitesine ulaştım. Önce siteyi inceledim. Sunulan bilgiler yaşadığımız sorunların detaylı olarak anlatımı idi. İlgimi çekti ve bu bilgileri sitesinde sunan bir firma gerçekten iyi ve en önemlisi de bilgili bir firma diye düşündüm.

 

Kombitamircisi.com.tr nin 444 18 37 numaralı telefonunu aradım. Telefonu açan bayan önce yaşadığım sorun konusunda sorular sordu. Detaylı olarak durumu anlattım. Arıza kaydı oluşturmayı talep etti ben de kabul ettim. Aynı gün içinde teknik servis elemanı gelmeden beni müsait misiniz diye aradı ve müsaitim deyince kısa zamanda evime geldi. Takım çantası tam donanımlıydı. İşlemler için gereken parçalar vardı. Vaillant kombimin kapağını söktü su akıntısına sebep olan parçayı tespit etti ve bana bu parça arızalı fiyatı şu kadar diye sundu. Tespit yaparken de sorduğum her soruya yanıt verdi. Yanıtlar beni tatmin edecek kadar netti. Servis elemanının deneyimi yaptığı işten ve sorularıma verdiği yanıttan belli oluyordu zaten. İşlemi yaptı sorunu çözümledi su akıntısı kesildi. Ödemeyi alması sonrasında değiştirdiği parça için garanti sundu ve hizmetini sonlandırdı.

 

Bugüne kadar Vaillant kombimin arızasında ya da evimde kullandığım birçok elektronik cihaz sorununda çok fazla farklı servis desteği aldım. Fakat kıyaslama yapacak olursam eğer “EN İYİ SERVİS HİZMETİNİ VAİLLANT KOMBİMİN ARIZASININ ONARILMASI ADINA KOMBİTAMİRCİSİ.COM.TR” den aldım.

 

Bu yüzden Vaillant kombi kullanmakta olan herkese tavsiyem kuşku ya da kaygı duymadan kombitamircisi.com.tr adresini ziyaret etmeleri ya da firmaya bir şekilde ulaşmalarıdır. Memnuniyeti yaşayacağınızın garantisini ben veriyorum!

 

Kombitamircisi.com.tr nin Tüketicisine Sunduğu Ayrıcalıklar

 

Kombitamircisi.com.tr den Vaillant Servis hizmeti aldığımda sunduğu çeşitli ayrıcalıklardan da bahsetmek istiyorum. Bu bilgileri sunmamdaki amaç da Vaillant kullanıcılarının da benim gibi hizmet alırken birçok kriterinin bulunmasıdır.

 

  • Vaillant Servisi’nin birçok ödeme seçeneği var: Fiyatlarının düşük olmasından ziyade birçok ödeme seçeneklerinin bulunması da insanı hizmet almaya tetikliyor. Ben ödemeyi nakit olarak yaptım. Fakat evime gelen teknisyene sorduğumda ödemeler; kredi kartı, eft ve havale ile de yapılabiliyor demişti. Bu yüzden ödeme konusunda tüm seçenekleri sunduklarını belirtmek istiyorum.
  • Vaillant Servisi’nin kullanıcı bütçesine uygun çeşitli kampanyaları var: com.tr adresini ziyaret ettiğimde aslında kampanyalar kısmını incelemiştim. Orada tüm Vaillant kullanıcı bütçesine uygun değişik konularda kampanyalar bulunuyordu. Çağrı merkezi ekibini de ayrı bir gün aradığımda net bilgiler alabilmiştim. Vaillant kombi bakım işleminden tutun da petek temizliğine kadar değişik konularda farklı kampanyaları var. Tavsiyem kampanyaları incelemeniz ya da çağrı merkezini arayarak detaylı bilgi almanızdır.
  • Vaillant Servis’den hizmet sonrasında da her konuda destek alınabiliyor: Aldığım çoğu hizmette işlem yapıldıktan sonra kullanıcı servis ilişkisi sona ermişti. Fakat kombitamircisi.com.tr den aldığım Vaillant Kombi Servisi hizmetinde tam tersi oldu. İşlemden bitiminden birkaç saat sonra bir bayan aradı aldığım hizmetten memnun kalıp kalmadığımı sordu. Sorduğum her soruya yanıt verdiler, sorunum çözümlendi memnun kaldım dedim. Aklıma takılan her soruda güvenle, çekinmeden hangi saat olursa olsun Vaillant Servisi’ni arayabiliyorum. Siz de arayın…

 

> Kombi Tamircisi sitesini ziyaret etmeyen firmanın ne kadar iyi olduğunu anlayamaz. Bir kez hizmet almayan yaşayabileceği memnuniyeti bilemez. Ben bizzat yaşayan bir Vaillant kombi kullanıcısı olarak sizlere tavsiye ediyorum. Tavsiyelerime uyun asla pişman olmayacaksınız.

 

Sitede Vaillant’a Ait Tüm Arıza Kodları Anlatılıyor

 

Vaillant kombisinde arıza kodu bulunup kullanım kılavuzu olmayan kullanıcılar mutlaka vardır. Kombi Tamircisinin Vaillant Servisi hizmetinde tüm model kombi arıza kodları detaylı olarak açıklanıyor, firma tüketicilerine kılavuz oluyor.

 

Vaillant kombinizin modeline göre arıza kodlarının tümüne ulaşabiliyorsunuz. Yaşadığınız arıza kodunun açıklaması ve çözüm seçenekleri site üzerinde anlatılmış durumdadır. Tabi anlamadığınız her konuda ya da her arıza durumunda çağrı merkezi ekibini de arayabiliyorsunuz. Ekipler size gereken bilgileri arıza durumuna göre sunuyor ve telefondan yapabileceğiniz işlem var ise bizzat bilgiler sunuyor.

 

> Kombitamircisi.com.tr sitesinden Vaillant Servis hizmeti aldığım için bu yazımı tamamen samimi duygular içerisinde yazdım. Bu sektörde kullanıcıların servislerden neler çektiğini en iyi ben bilirim. Çünkü daha öncesinde ben de aldığım hizmetlerin genelinde sorun yaşadım. Hizmet alırken sorun yaşamadığım tek firma Kombi Tamircisi ve Vaillant Servis hizmeti oldu. Teşekkürler Kombi Tamircisi Ailesi…