‘Bu sergi hayat kurtarır’ Karma fotoğraf sergisi Ankaralı sanatseverleri bekliyor!

‘Bu sergi hayat kurtarır’ Karma fotoğraf sergisi Ankaralı sanatseverleri bekliyor!
4 Nisan 2018 10:00

Ankaralı bir grup fotoğraf sanatçısı, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) yararına “Gönüllüler Gözüyle” karma fotoğraf sergisi düzenliyor. Sergiden elde edilecek gelirin tamamı AKUT’a bağışlanacak.

 

 

 

Ankaralı fotoğraf sanatçıları AKUT’a destek için kolları sıvadı. Türkiye’nin farklı doğa güzelliklerini, farklı çekim teknikleri ile birleştiren bir grup fotoğraf sanatçısı, hünerlerini AKUT’a destek olmak için sergileyecek. Gönüllü fotoğraf sanatçıları, çekmiş oldukları birbirinden değerli fotoğrafların ilkini 27-30 Nisan tarihleri arasında Gazeteciler Cemiyeti binasında bulunan Medya Sanat Galerisi’nde Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunacak. İkinci sergisi ise 14-21 Mayıs’ta Ankara Barolar Birliği ASEM Sanat Galerisi’nde sergilenecek.
Sergide her bir sanatçının 4 eseri yer alacak…

 

 

Sergiye katılacak fotoğraf sanatçılarının isimleri şöyle: Ayşe Koyutürk Açıl, Canan Dönmez, Çetin Atala, Dileknaz Biçer, Ergin Topcu, Halim Sedat Başer, Hakan Açıl, Hüseyin Çakıroğlu, Janset Görkem, Nebahat Yıldırım, Nevzat Ersoy, Nezir Aras, Orhan Köse, Okan Akyürek ve Selma Çakıroğlu.

11111111111111111111

 

 

1 2 3 4 5