Akşener ve Erdoğan’ın kumaşları aynı çıktı!

Akşener ve Erdoğan’ın kumaşları aynı çıktı!
31 Ağustos 2018 14:13

24 Haziran sürecinde meydanlardan birbirlerine sert ifadeler kullanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda buluştu.

 

 

1

“Sen milletin adamı olsan, 1153 odalı sarayın olmaz. Sen milletin adamı olsan, çocuklarının gemicikleri olmaz. Tayyip Erdoğan, ‘zengin olursa hırsızlık yapmıştır’ dedi. Ben demedim kendi dedi, doğru söylemiş” diyen Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sarayda verdiği resepsiyona katıldı.

2

Akşener ve Erdoğan’ın resepsiyonda giydikleri kıyafetlerin benzer kumaşta olması da dikkat çekti.

3

“Havuzlu bahçe” olarak adlandırılan bölümündeki resepsiyona Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile geldi.

Cumhurbaşkanlığı tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’ne özel hazırlanan kısa film gösterimi ile Kuranıkerim tilavetinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan selamlama konuşması yaptı.

4

Programın sunuculuğunu, Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan oyuncu Engin Altan Düzyatan yaptı.

1069111_1_cover

Erdoğan çifti, kendileri için ayrılan protokol bölümünde bulunan TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım ile bir süre sohbet etti.

Resepsiyona, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile kuvvet komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanları Bülent Arınç, Köksal Toptan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi üyeleri, milletvekilleri, yüksek yargı organlarının başkanları, Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bürokratlar ile çok sayıda davetli katıldı.

1a