AKP’nin son oyunu! Şirketlerin haberi olmadan işsizlere iş vaat ediyorlar!

AKP’nin son oyunu! Şirketlerin haberi olmadan işsizlere iş vaat ediyorlar!
27 Mayıs 2015 10:12

Seçim tarihi yaklaştıkça telaşı artan AKP, vatandaşı kandırmak için her yolu mübah saymaya devam ediyor. Uyguladığı yanlış politikalar ile milyonlarca vatandaşın işsiz kalmasına sebep olan AKP, tanınmış şirketlerin adını kullanarak iş vaadinde bulunuyor. Oysa adı geçen şirketlerin bu vaatlerden haberi yok. Bunun çarpıcı örneklerinden biri İzmir’de yaşandı.

 

 

İLÇE BİNASINA MÜLAKATA ÇAĞIRDILAR

 

 

AKP Bayraklı İlçe Teşkilatı’ndan cep telefonlarına gönderilen mesajlarda vatandaşa özel sektörde iş vaadinde bulunuldu. AKP bunun için Pınar Süt’ün ismini kullandı. Cep telefonlarına gönderilen mesajda, “Dinç Grup şirketine bağlı fabrikalarda ve Pınar Süt’te çalışacak bay ve bayan eleman alımı için mülakat yarın saat 13:30’da ilçe binamızda yapılacaktır” denildi. Mesajın sonunda verilen telefon numarası arandığında, bilgi veren parti yetkilisi, işe girmek için AKP’ye oy verilmesini ve partiye üye olunması gerektiğini söyledi.

 

 

15akp10cm

 

 

Pınar Süt isminin yanlışlıkla yazıldığını, Dinç Grup’un ise taşeron şirket olduğunu ifade etti. Ancak adı geçen iki şirket de AKP’yi yalanladı. Pınar Holding’in bu mesajdan rahatsızlık ve üzüntü duyduğu öğrenildi. Dinç Grup ise şaşkınlığını “Yapılan bu iletişim ile Dinç Grup şirketinin bir ilgisi yoktur” dedi.

 

Kaynak: Sözcü / Gökmen Ulu