AKP’li vekiller televizyon karşısında kurdele kesti!

AKP’li vekiller televizyon karşısında kurdele kesti!
1 Temmuz 2016 12:23

AKP milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın açılışını gerçekleştirdiği Osmangazi Köprüsü’nün törenini televizyon izledi. Milletvekilleri Erdoğan ve Yıldırım ile birlikte aynı anda kurdele keserek köprünün ‘açılışını’ yaptı.

 

 

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) dün tarihinin en ilginç törenlerinden birisine ev sahipliği yaptı. Osmangazi Köprüsü’nün açılış töreni öncesi akşam saatlerinde harekete geçen AKP’li milletvekilleri paraya kıyıp 5 metre boyunda kurdela aldırdı. Danışmanlara verilen talimatla da Meclis’ten makaslar toplandı…Saatler 18:00 gösterdiğinde ise herkes televizyon başında toplandı ve Osmangazi Köprüsü’nün açılış töreni izlendi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını coşkuyla dinleyen AKP’li vekiller, binlerce ötedeki köprü açılışının kurdelasını Erdoğan’la birlikte “eş zamanlı”  kesti.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü’nün açılışını akşam saatlerinde yaptı. Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’nda katıldığı açılış töreninde kurdale kesimi sırasında, bir açılışta Meclis kulislerinde yaşandı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın köprü açılışını gerçekleştirdiği anlarda Meclis’te bulunan ve töreni televizyondan izleyen AKP’li vekiller, Erdoğan ve Yıldırım ile birlikte aynı anda kurdele keserek köprünün ‘gıyabi açılışını’ yaptı. Açılışın ardından Milletvekilleri alkış tuttu.