AKP’li vekil ve kaymakama tepki gösteren Çavuşcugöl halkı CHP’li heyeti Türk bayraklarıyla karşıladı

AKP’li vekil ve kaymakama tepki gösteren Çavuşcugöl halkı CHP’li heyeti Türk bayraklarıyla karşıladı
17 Temmuz 2020 08:12

Geçtiğimiz günlerde AKP Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu’nu sert tavırlarından dolayı protesto eden bölge halkı, CHP heyetini köy meydanında sevinç gösterileri ve Türk bayraklarıyla karşıladı. Bölge halkıyla yapılan toplantının ardından Sözcü’ye konuşan Gülizar Biçer Karaca, “Siz bölge halkını ranta tercih etmek yerine onları dinlemeye gelir ve onların haklı mücadelesinde yanlarında olursanız onlarda sizi bağrına basar” dedi.

 

 

Sözcü’den Müslüm Evci’nin haberine göre CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener ve CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş Ilgın İlçesi Çavuşcugöl Mahallesi’nde haber verilmeden arazilerine kamulaştırma kararı çıkarılan bölge halkıyla bir araya geldi.

 

 

CHP’Lİ HEYET TÜRK BAYRAKLARIYLA KARŞILANDI

 

Geçtiğimiz günlerde AKP Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir ve Ilgın Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu’nu sert tavırlarından dolayı protesto eden bölge halkı CHP’li heyeti köy meydanında Türk Bayraklarıyla karşıladı.

 

 

“BÖLGE HALKININ DİRENİŞİNİ TAKİP EDİYORUZ”

 

 

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca Köy meydanında bölge halkı ile yaptıkları toplantının ardından Sözcü’ye açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatları doğrultusunda bölge halkının haklı mücadelesine destek vermek için Çavuşcugöl’e geldiklerini belirten Karaca,“Çavuşcugöl halkının bu direnişi uzun zamandır takip ediyoruz. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle vatandaşlarımızın sorunlarını, beklentilerini ve onlara nasıl destek olabileceğimizi görüşmek için geldik. Keşke vatandaşlarımızın sıkıntılarına tercüman olmak için diğer yetkililerde buraya gelseydi” dedi.