AKP’li ve CHP’li iki belediyenin CHP üyesine yaşattıkları!

AKP’li ve CHP’li iki belediyenin CHP üyesine yaşattıkları!
6 Eylül 2018 14:21

Muğla Köyceğiz’den Mehmet Ali Seydooğulları isimli CHP üyesinin arsasına yaptırdığı prefabrik eve elektrik ve su bağlatmak için verdiği mücadeleyi okuyacaksınız.  Seydooğulları, AKP’li Köyceğiz Belediyesi ile CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde yaşadıklarını Halkın Habercisi’ne anlattı.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

 

Gelin hep birlikte yaşadıklarımı dinleyince “CHP’nin neden seçim kazanamayacağını çok iyi anlarsınız” diyen Seydooğulları’nın sözlerine kulak verelim.

 

 

Köyceğizin Beyobası köyünde 1.000 m2 lik arsam var.Üzerine 64 m2 lik prefabrik yaptırdım. İmar kurallarına uygun ama, ruhsatsız olduğu için elektrik ve su bağlatma problemim doğdu tabi.

 

Çevreyi araştırdım.Benden bir kaç yaş büyük bir mimar arkadaşla tanıştım.Bu mimar arkadaş köy yerinde 64 m2 lik prefabrik ev için ruhsat almama gerek olmadığını, el altından, belediyenin bir yazılı belge verdiğini bu belge ile elektrik ve su aboneliklerinin yapıldığını söyledi, bu işe aracı olan elektrikçi birine yönlendirdi.

 

 

Elektrikçi bu belge için içerde 2 bin lira istediklerini söyledi.Ben bu parayı vermedim.Direk belediye başkanına çıktım.Durumu anlattım.Bana yardımcı olmasını söyledim.Başkan koluma girdi beni ilgili birime götürdü “Abinin işini halledeceksiniz” dedi, ve bana belgeyi verdiler.

 

Köyceğiz başkanı AKP’li, elektriği bağlattım fakat imar affı söylentisi çıktığı ve Muski su aboneliği işlemlerini durdurduğu için su aboneliğini yaptıramadım.İmar affı için başvurdum yapı kayıt belgesini aldım. Yapı kayıt belgesi ile birlikte diğer belgeleri de hazırlayıp bir ay kadar önce CHP li Muğla B.Ş.Belediyesine bağlı Muski’ye başvurdum.

 

Dün arayıp durumu sordum.Çevre ve Şehircilik Bakanlığının abonelik işlemlerini durdurduğunu söylediler.Bunun üzerine hemen aynı gün bakanlığa gittim durumu anlattım.Bakanlığın abonelik durdurma gibi bir talimat yada genelgesinin olmadığını söylediler. Yani Muski bana yalan söylüyor.

 

64 yaşındayım 18 yaşımdan bu yana kesintisiz CHP ye oy veririm.Beş yıldan bu yana da parti üyesiyim.Şimdi bir Köyceğiz belediyesinin tavrına bakın bir de CHP’li Muğla belediyesinin.

 

Bana pozitif ayrımcılık yapmalarını tabiki istemiyorum.Benim durumumda olan binlerce kişinin suyu bağlandı, herhalde ben onlara göre yabancı olduğum için böyle bir şey yapıyorlar diye düşünüyorum.

 

Abonelik için tüm evraklarım tamam ama keyfi olarak aboneliğimi yapıp suyumu bağlamıyorlar.

 

Şimdi böyle bir anlayışla seçim kazanılabilir mi.İnsanlara tepeden bakılarak bir yere varılmaz.Açıkçası 24 haziran seçimlerinde yaşanılan ve yaşatılan rezillikten, partideki bu gibi anlayışlardan dolayı bundan sonra oy kullanmayı da düşünmüyorum.